Kasimpasa-Besiktas Maçindan Notlar

Besiktas Teknik Direktörü Sergen Yalçin, siyahbeyazli takimin kadrosunda 5 degisiklik yaparak Kasimpasa maçina çikti.

Spor Toto Süper Lig 15. haftasinda Kasimpasa'ya konuk olan Besiktas'ta teknik direktör Sergen Yalçin, GZT Giresunspor maçinin kadrosundan 5 degisiklikle sahaya çikti.

Sakatligi nedeniyle kadroya dahil edilmeyen Mert Günok'un yerine Ersin Destanoglu'nu yeniden kaleye geçiren Yalçin, kirmizi kart cezalisi Necip Uysal'in forma giyemedigi karsilasmada Welinton Souza'yi savunmada görevlendirdi. Savunmanin solunda Umut Meras yerine Ridvan Yilmaz'a forma veren Sergen Yalçin, Miralem Pjanic ve Georges-Kevin N'Koudou'yu kulübeye çekerken, orta sahada Atiba Hutchinson ve Can Bozdogan'i sahaya sürdü.

- Ersin Destanoglu 2 maç sonra kalede

Besiktas'in genç kalecisi Ersin Destanoglu, 2 maçlik aranin ardindan yeniden eldivenlerini giydi.

Mert Günok'un GZT Giresunspor maçinda yasadigi sakatligin ardindan oyuna sonradan dahil olan siyah-beyazli kaleci, ligde son olarak Aytemiz Alanyaspor maçinda forma giyerken, Ajax ve GZT Giresunspor maçlarinda Besiktas'in kalesini Mert Günok korumustu.

- Ridvan Yilmaz 4 maç sonra 11'de

Besiktas'in genç oyuncularindan Ridvan Yilmaz, 4 maçlik aranin ardindan 11'de görev aldi.

Yasadigi sakatligin ardindan savunmanin solundaki görev alanini Umut Meras'a kaptiran ve son olarak Sporting Lizbon ile deplasmanda oynanan UEFA Sampiyonlar Ligi maçinda sahaya 11'de çikan Ridvan, Ajax maçi öncesinde yapilan kontrollerde sakatlik riski yüksek çiktigi için maç günü kamp kadrosundan çikarilmisti.

- Besiktas'ta iki futbolcu ceza sinirinda

Siyah-beyazli takimda Kasimpasa maçi öncesi Josef de Souza ile Welinton Souza, sari kart ceza sinirinda yer aliyor.

Üçer sari karti bulunan iki oyuncu, bu aksamki maçta da kart görmeleri halinde bir sonraki hafta oynanacak Yukatel Kayserispor maçinda görev yapamayacak.

Kaynak: AA