Denizlispor Kulübü Baskani Uz Açiklamasi 'Orta Siralarda Yerimizi Sabitlememiz Gerekiyor'

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altas Denizlispor'un kulüp baskani Mehmet Uz, ligde topladiklari 15 puanin yetersiz oldugunu, düsme hattindan uzaklasmayi hedeflediklerini söyledi.

Haluk Ulusoy Tesisleri'nde düzenledigi basin toplantisinda takimin durumuna iliskin degerlendirme yapan Uz, kazanmak istedikleri maçlari kaybettiklerini, alinmasi zor maçlari ise kazandiklarini belirtti.

Ligde en alttaki takimlarin en üsttekileri yenebilecek güçte oldugunun bu hafta görüldügünü aktaran Uz, "Ligde bugüne kadar 15 puan çikarttik. Bu bizim için yeterli degil. Insallah puanimizi en yakin zamanda istedigimiz yere getirirsek, bu takim rahatlayacak. Performansimizi sahaya yansitamadik. Bundan sonra toparlayacagiz. Orta siralarda yerimizi sabitlememiz gerekiyor. Öncelikle düsme hattindan uzaklasmamiz gerekiyor." diye konustu.

Pazar günü Bursaspor'u agirlayacaklarini ve taraftar destegine ihtiyaç duyduklarini dile getiren Uz, "Bizim Bursaspor maçini kesinlikle almamiz gerekiyor." ifadelerini kullandi.

- Galatasaray eslesmesi

Uz, Ziraat Türkiye Kupasi 5. Eleme Turu'nda Galatasaray'la eslestiklerini hatirlatarak, söyle konustu:

"Galatasaray hem Türkiye'de hem de Avrupa'da hedefe kosan bir takim. Bizim de ligde ve kupada hedeflerimiz var. Centilmence bir maç geçmesini diliyorum. Mutlu oldum. Sonuçta ligde her takim her takimi yenebiliyor. Niye olmasin? Galatasaray güçlü ve basarili bir takim olabilir ama biz de Denizlispor'uz. Sahada iyi oldugumuz günler var."

Denizlispor'un da diger kulüpler gibi döviz kurundaki hareketlilikten olumsuz etkilendigini dile getiren baskan Uz, "Biz bu takimi 16 milyon 500 bin liraya kurduk. Oyuncularla anlastigimizda avro 8-9 liraydi, simdi oldu 15 lira. Bize 1 lira dahi hiçbir yerden para gelmiyor. Ben elimden geleni yapiyorum. Tüm primleri yatiriyorum. Sadece sponsorluklarla ilerliyorum." degerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA