Bursaspor Kulübü'nden Ismail Çokçalis Açiklamasi

Bursaspor Kulübü, Ismail Çokçalis’in açiklamalarinin ardindan jet hizinda cevap metni hazirladi. Yesil-beyazli kulüp, genç futbolcunun söylemlerinin birçogunu yalanlayarak, belge paylasti.

Bursaspor Kulübü’nden yapilan açiklama su sekilde:

"Sözlesmesini tek tarafli fesih eden profesyonel futbolcu Ismail Çokçalis’in kendi sosyal medya hesaplarinda yapmis oldugu açiklamaya istinaden cevap verme durumu hasil olmustur. Ismail Çokçalis ile yaptigimiz görüsmelerde kendisinin geçmis dönem alacaklari ödenmis olup, ciddi bir sakatligi olmasina ragmen sözlesmesi iyilestirilip, uzatilmistir. Kendisi bu süreçte kulübümüzün daha elzem ödemeleri olmasina ragmen kolaylik saglamamis ve göstermis oldugumuziyi niyeti suistimal ederek alacaklarinin tamamini istemis ve almistir. Kendisinin bahsetmis oldugu “Benden feragat içeren bir protokol istediler” konusu ise ekte paylastigimiz dekontlarin ardindan “Protokol” yani bu ödemeleri aldigina dair bir imzali kagittir. Ancak kendisi hiçbir sekilde kagida imza atmayacagini kulüp avukatlarimiza belirtmistir. Bahsettigi olay gecesi kulübümüze herhangi bir kolluk kuvveti gelmemistir. Her ne hikmetse kendisine akil veren malum menajer ve avukatina uyarak 3 gün sonra asilsiz bir sekilde kurum ve kisileri yalan-yanlis ifadelerle savciliga sikayette bulunmus ve zan altinda birakmistir. Ne oyuncu ne de ailesi artik Bursaspor Kulübü tarafindan samimi bulunmamaktadir.”

“Ismail Çokçalis hakkinda suç duyurusunda bulunulacak"

Açiklama su sekilde devam etti: “Ekte görselini de kamuoyuyla paylastigimiz ve kendisine ödememiz gereken tüm ücretin yatirildigina dair belge niteligi tasiyan dekontlarida sizlerin takdirine birakiyoruz. Kendisini yetistiren ve bugünlere getiren Bursaspor’a böylesine küçük hareketlerle haksizlik eden ve bu durumuda devam ettiren Ismail Çokçalis’i vicdaniyla bas basa birakiyoruz. Bize göre haksiz, kendisine göre hakli fesih kararindan sonra yapilan bu hareket ise kulübümüz nezdinde artik bardagi tasiran son damla olmustur. Futbolcunun menajeri, kulüp çalisanlari, yöneticiler ve Bursaspor Özlüce Ibrahim Yazici Tesisleri’nde bulunan güvenlik kameralari da buna sahittir. Bursaspor Kulübü Baskani ve yöneticilerinin kendisiyle hiçbir sekilde temasi veya sözlü diyalogu olmamistir. Bursaspor Kulübü’nün mevcut baskanina hakaret niteliginde iftira atarak dava açtigini belirten Ismail Çokçalis hakkinda 06-12-2021 Pazartesi günü itibari ile her türlü hukuki mücadeleyi en üst mertebede baslatacagimizi da belirtmek isteriz. Konuyu Büyük Bursaspor Camiasi ve Kamuoyu vicdanina birakiyoruz.”

Kaynak: İHA