Bursaspor'dan Ismail Çokçalis'in Kulübün Tesislerinde Alikonuldugu Iddiasina Dair Açiklama Açiklamasi

'Bahsettigi olay gecesi kulübümüze herhangi bir kolluk kuvveti gelmemistir. Her ne hikmetse kendisine akil veren malum menajer ve avukatina uyarak 3 gün sonra asilsiz bir sekilde kurum ve kisileri yalan yanlis ifadelerle savciliga sikayette bulunmus ve zan altinda birakmistir'

Bursaspor Kulübünden futbolcu Ismail Çokçalis'in tesislerde alikonuldugu iddiasina dair açiklama yapildi.

Açiklamada, Ismail Çokçalis ile yapilan görüsmelerde kendisinin geçmis dönem alacaklarinin ödendigi, oyuncunun ciddi sakatligi olmasina ragmen sözlesmesi iyilestirilip, uzatildigi belirtildi.

Oyuncunun, kulübe kolaylik saglamadigi aktarilan açiklamada, su ifadelere yer verildi:

"Göstermis oldugumuz iyi niyeti suistimal ederek alacaklarinin tamamini istemis ve almistir. Kendisinin bahsetmis oldugu 'Benden feragat içeren bir protokol istediler.' konusu ise ekte paylastigimiz dekontlarin ardindan 'Protokol' yani bu ödemeleri aldigina dair bir imzali kagittir. Ancak kendisi hiçbir sekilde kagida imza atmayacagini kulüp avukatlarimiza belirtmistir. Bahsettigi olay gecesi kulübümüze herhangi bir kolluk kuvveti gelmemistir. Her ne hikmetse kendisine akil veren malum menajer ve avukatina uyarak 3 gün sonra asilsiz bir sekilde kurum ve kisileri yalan yanlis ifadelerle savciliga sikayette bulunmus ve zan altinda birakmistir. Ne oyuncu ne de ailesi artik Bursaspor Kulübü tarafindan samimi bulunmamaktadir."

Açiklamada, Çokçalis ile ilgili her türlü hukuki mücadelenin en üst mertebeden baslatilacagi belirtilirken, "Bize göre haksiz, kendisine göre hakli fesih kararindan sonra yapilan bu hareket ise kulübümüz nezdinde artik bardagi tasiran son damla olmustur. Futbolcunun menajeri, kulüp çalisanlari, yöneticiler ve Bursaspor Özlüce Ibrahim Yazici Tesisleri'nde bulunan güvenlik kameralari da buna sahittir. Bursaspor Kulübü Baskani ve yöneticilerinin kendisiyle hiçbir sekilde temasi veya sözlü diyalogu olmamistir." denildi.

Ismail Çokçalis, Bursaspor'dan alacagini alamadigi için kulübü Türkiye Futbol Federasyonuna sikayet etmis, oyuncunun alacaklarini ödeyen kulüp, futbolcuyu kadro disi birakmisti. Ardindan Çokçalis sözlesmesini tek tarafli feshetmisti.

Kaynak: AA