BOCCE Samsun Il Birinciligi

Samsun’un Alaçam ilçesinde yapilan Gençler Bocce Il Birinciligi müsabakalari sona erdi. Müsabakalarinda genç kiz ve genç erkekler dallarinda sampiyon yine Alaçam Sadiye Muzaffer Turhan Anadolu Lisesi oldu.

Alaçam ilçesindeki bocce sahasinda bugün yapilan Gençler Bocce Il Birinciligi müsabakasi erkeklerde 8, kizlarda 7 takim katildi.

Müsabakalar sonunda genç kiz ve genç erkekler dallarinda sampiyon Alaçam Sadiye Muzaffer Turhan Anadolu Lisesi oldu.

Beden egitimi ögretmeni ve Bocce Milli Takim Antrenörü Gökhan Bozdemir, "Zorlu geçen bocce il müsabakalarinda genç kiz ve genç erkeklerde il birincisi olmanin gururunu yasiyoruz. Takimlarimiz Samsun ilini temsilen 13-14 Mart tarihinde bölge ve 14-15 Mayis tarihinde Aydin’da yapilacak Türkiye sampiyonasinda yarisacaklar. Ilimizi en iyi sekilde temsil edecegiz. Son iki faaliyet yilinda Alaçam ilçesinden 6 milli sporcu çikardik. Yeni milli sporcular çikarmak en büyük arzumuzdur. Faliyete ev sahipligi yapan Alaçam Gençlik Spor Müdürlügüne çok tesekkür ediyorum" dedi.

Okul Müdürü Namik Kocabas ise dereceye giren sporculari ve ögretmenleri tebrik ederek, "Okulumuza Bocce Türkiye Sampiyonlugu getirecegiz. Bundan sonraki maçlarinda sporcularimiza basarilar diliyorum" diye konustu.

Genç Kizlarda Sadiye Muzaffer Turhan Anadolu Lisesi birinci, Alaçam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikinci, Sehit Kadir Kara Anadolu Imam Hatip Lisesi olurken genç erkekler de Sadiye Muzaffer Turhan Anadolu Lisesi birinci, Samsun Gülizar Hasan Yilmaz Spor Lisesi ikinci, Yakakent Çok Programli Anadolu Lisesi de üçüncülügü elde etti.

Kaynak: İHA