Besiktas'ta Kötü Gidisat Sürüyor

Süper Lig’de oynadigi son 4 maçtan maglubiyetle ayrilan ve ardindan Sergen Yalçin’in istifasi konusulan Besiktas, Kasimpasa karsisinda da kötü gidisati durduramadi. Siyah-beyazlilar sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrildi.

Süper Lig’in 15. haftasinda Kasimpasa deplasmaninda boy gösteren Besiktas, sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrilarak kötü gidisata ‘dur’ diyemedi. Karsilasmanin 12. dakikasinda Can Bozdogan’in attigi golle öne geçen siyah-beyazlilar, özellikle ikinci yarida beklentiyi karsilayamadi ve tutuk bir oyun sergiledi. Kasimpasa 82. dakikada Umut Bozok’un golüyle esitligi yakalarken maç da 1-1’lik beraberlikle sonuçlandi. Ligde üst üste aldigi 4 maglubiyetin ardindan Kasimpasa deplasmaninda da kötü gidisati durduramayan siyah-beyazlilarin zirveyle arasindaki puan farki da her geçen gün açiliyor.

Puan farki 15!

Kasimpasa maçi öncesinde lider Trabzonspor’un 16 puan gerisinde kalan Besiktas, aldigi 1 puanla farki 15’e indirdi ancak bordo-mavili rakibinin 1 maçi eksik. Eger Trabzonspor yarin Adana Demirspor karsisinda galibiyet uzanirsa, Besiktas zirvenin 18 puan gerisinde kalacak.

Kaynak: İHA