Anadolu Efes-Barcelona Maçinin Ardindan

Lacivertbeyazli takimin yardimci antrenörü Yakup Sekizkök:'Bu aksam kötü bir maglubiyet yasadik. Kazanmak için sahaya çikmistik. Ilk yarida gayet iyiydik. Ikinci yaridaki rakibimizin degisim savunmasi bizim ritmimizi bozdu' Barcelona Basantrenörü Jasikevicius:'Bugün Sinan Erdem'de kazanmak bizim için gerçekten çok önemliydi. Oyuncularima gerçekten çok saygi duyuyorum'

Anadolu Efes Yardimci Antrenörü Yakup Sekizkök, THY Avrupa Ligi'nin 13. haftasinda 95-93 yenildikleri Barcelona maçinda ikinci yarida ritimlerinin bozuldugunu söyledi.

Sinan Erdem Spor Salonu'nda yapilan maçtan sonra düzenlenen basin toplantisina basantrenör Ergin Ataman'in ihraç edilmesinden dolayi yardimci antrenör Yakup Sekizkök katildi.

Sekizkök, "Bu aksam kötü bir maglubiyet yasadik. Kazanmak için sahaya çikmistik. Ilk yarida gayet iyiydik. Ikinci yaridaki rakibimizin degisim savunmasi bizim ritmimizi bozdu. Sertaç'in tepeden buldugu 3 sayilar oyun düzenimizi bozmaya devam etti. Maçi uzatmaya götürdük ama gelen teknik faullerden sonra ritmimiz bir kez daha bozuldu. Maç boyunca hem savunmada hem de hücumda savastik ama olmadi." diye konustu.

- Jasikevicius: "Sinan Erdem'de kazanmak bizim için gerçekten çok önemliydi"

Barcelona Basantrenörü Sarunas Jasikevicius, deplasmanda önemli bir galibiyet aldiklarini söyledi.

Takimini ve Sinan Erdem Spor Salonu'nu dolduran Anadolu Efesli basketbolseverleri tebrik eden Litvanyali basantrenör, "Ilk yarida Anadolu Efes'i kontrol etmeyi basaramadik. Hanemizde 47 sayi gördük. Üçüncü çeyrekle daha iyi bir performans sergiledik. Savunma taktigimizi degistirdik. Bugün Sinan Erdem'de kazanmak bizim için gerçekten çok önemliydi. Oyuncularima gerçekten çok saygi duyuyorum." ifadelerini kullandi.

Barcelona'da forma giyen milli basketbolcu Sertaç Sanli'nin performansini degerlendiren Jasikevicius, "Onun için çok önemliydi. Duygusal olarak kendi takimina karsi ilk kez oynadi. Ben de oyunculuk döneminde basta Zalgiris olmak üzere eski takimlarima karsi o duygusalligi hissediyordum. Sertaç bugün gayet iyi bir performans sergiledi." seklinde görüs belirtti.

Kaynak: AA