Turgutluspor, Nazim Gülay'a Emanet

TFF 2. Lig Kirmizi Grup’ta mücadele eden ve geçtigimiz hafta Atila Gerin ile karsilikli anlasarak yollarini ayiran Turgutluspor, bugün tesislerde düzenledigi törenle Teknik Direktör Nazim Gülay ile anlasti.

Turgutluspor tesislerinde düzenlenen törene Turgutlu Belediye Baskani Çetin Akin, Turgutluspor Baskani Ahmet Daskan ve yöneticiler katildi.

Turgutlu’nun ve Turgutluspor’un evladi oldugunu söyleyen genç teknik adam Nazim Gülay, "Bize güvendikleri ve bu göreve uygun gördükleri için tüm yöneticilere tesekkür ederim. Ben Turgutluspor’da dogdum, Turgutluspor’da büyüdüm ve burada hocalik yaptim. Simdi yeni bir hikayeye basliyoruz. Turgutluspor’un basarisi için çalisacagiz. Ikinci devre daha zor geçiyor, yapacagimiz transferlerle de daha mücadele gücü yüksek, zevk veren bir takimla sahaya çikacagiz, bu sadece takimla olmuyor. Hep birlikte olmamiz lazim, bu sekilde daha basarili olacagimiza inaniyorum” dedi.

Imza töreninde konusan Turgutlu Belediye Baskani Çetin Akin ise, "Hedefimiz altyapimizi güçlendirmek, emek veren çocuklarin önünü açmak ve teknik ekibi Turgutlululardan olusturmak en bastan beri hayalimizdi. Nazim Hocamiz Turgutluspor’da dogdu ve çesitli camialarda sampiyonluklar kazandi. Biz de onun hedeflerine inandik ve Turgutluspor’u onun ekibine teslim ediyoruz. Ben Turgutlusporlulardan sunu istiyorum, takimimizin destege ihtiyaci var. 3. Lig’den 2. Lig’e çiktigimiz zamanki destegi tekrar yakalamamiz lazim. Hocamiza da basarilar diliyorum" ifadelerini kullandi.

Turgutluspor Baskani Ahmet Daskan da ayni törende yaptigi konusmada Nazim Gülay ve ekibine güvendigini belirtirken, "Turgutlulu taraflarin özellikle iç sahada oynadigimiz maçlarda destegi bizim için çok önemli. Onlari sahada yanimizda görmek istiyoruz" seklinde konustu.

Nazim Gülay’in yardimciliklarini Ramazan Altintepe, Altinay Çetin, Engin Yilmaz, Fatih Çaglin ve Ömer Kaplan’in yapacagi ögrenildi.

Turgutluspor’un yeni teknik direktörü olan 42 yasindaki Gülay, Turgutluspor altyapisinda yetisti ve Turgutluspor’da yardimci antrenörlük görevinde bulundu. Gülay, yardimci antrenör olarak görev yaptigi Aydinspor 1923, Kirsehir Belediyespor gibi takimlarda sampiyonluklar yasarken, son olarak 3. Lig’de lider durumda bulunan Fethiyespor’un yardimci antrenörlük görevini sürdürüyordu.

Kaynak: İHA