Trabzonspor'un eski yıldızı Beşiktaş yolunda! Takımından ayrılıyor

Beşiktaş transfer haberleri... Süper Lig'in ilk yarısında istediği sonuçları alamayan ve zirvenin 18 puan gerisinde kalan Beşiktaş, transfer çalışmalarına başladı. Siyah-beyazlılar, Trabzonspor'un eski forvetini kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Süper Lig'de kötü bir ilk devre geçiren ve Şampiyonlar Ligi'nde grubunu puan almadan tamamlayan Beşiktaş, transfer çalışmalarına başladı. İtalyan medyası Siyah-beyazlıların, Trabzonspor'un eski golcüsünün peşinde olduğunu yazdı.

Süper Lig'in ikinci yarısında ligde üst sıralara tırmanmak isteyen Beşiktaş, Batshuayi, Ghezzal ve Larin'in gol yollarındaki etkisiz performansı nedeniyle hücum bölgesine transfer yapmak istiyor.

Siyah-beyazlılar, Trabzonspor'un eski golcüsüne gözünü dikti. La Gazzetta dello Sport'un haberine göre Genoa'da bekleneni veremeyen Caleb Ekuban'ın takımdan ayrılması bekleniyor.

Haberde, 27 yaşındaki Ganalı forvetin devre arasında Beşiktaş'a transfer olabileceği yazıldı. Siyah-beyazlıların Ekuban için teklif yapacağı ifade edildi.

SHEVCHENKO KADRODA DÜŞÜNMÜYOR!

Genoa Teknik Direktörü Andriy Shevchenko'nun Caleb Ekuban'ı takımda düşünmediği belirtildi.

Ukraynalı efsane, İtalya Serie A'nın 13. haftasında geldği Genoa'da çıktığı 8 maçta 5 mağlubiyet, 2 beraberlik ve 1 galibiyet alabilidi.

BU SEZON SADECE 1 GOLÜ VAR

Caleb Ekuban, bu sezon Genoa formasıyla çıktığı 17 maçta sadece 1 gol atabildi.

Ganalı golcü, sezon başında Trabzonspor'dan İtalyan ekibine 1.8 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer olmuştu.

TRABZONSPOR'DA 29 GOL, 15 ASİST

Caleb Ekuban, 3 sezon formasını giydiği Trabzonspor'da 103 maça çıkarken toplam 29 gole imza attı.

Ganalı forvet bu gollerin 20'sini Süper Lig'de kaydetti. Türkiye Kupası'nda ve Avrupa Ligi'nde 4'er golü bulunan Ekuban 1 gol de Süper Kupa'da kaydetti. Ekuban'ın attığı gollerin yanı sıra Trabzonspor formasıyla 15 de asisti bulunuyor.

TRABZONSPOR'DA 2 KUPA KAZANDI!

27 yaşındaki forvet, Trabzonspor formasıyla Türkiye Kupası ve Süper Kupa şampiyonluğu yaşamıştı. Ekuban, 13 kez giydiği Gana Milli Takımı'yla ise 3 gol attı.