Galatasaray-Denizlispor Maçinin Ardindan

Altas Denizlispor Teknik Direktörü Fatih Tekke:'Ligde kötü giden sürecimiz var. Ayaga kalkmak için önemli bir sey ama sürpriz. Çünkü oyun olarak baktiginizda Galatasaray özellikle ilk yari çok üstündü'

Altas Denizlispor Teknik Direktörü Fatih Tekke, Ziraat Türkiye Kupasi 5. turunda Galatasaray'i elemelerinin ayaga kalkma adina kendileri için önemli oldugunu söyledi.

Karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamada bulunan Tekke, Spor Toto 1. Lig'de kötü bir dönem geçirdiklerini belirterek, "Bizim 10-11 oyuncumuz eksikti. Galatasaray'in 10 kisi kalana kadar çok pozisyonu var. Kalecimizin çok ciddi performansi var. Yoksa oyunun böyle olmasi mümkün degildi." diye konustu.

Galatasaray'in eksik kalmasiyla baski yaptiklarini aktaran Tekke, "Camia olarak bir moral oldu bize. Galatasaray'i yenmek önemli bir sey. Bireysel olarak tarihe geçen oyuncularimiz oldu. O da önemli. Ligde kötü giden sürecimiz var. Ayaga kalkmak için önemli bir sey ama sürpriz. Çünkü oyun olarak baktiginizda Galatasaray özellikle ilk yari çok üstündü." degerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA