Fenerbahçe, Sürprize Izin Vermedi

Sarilacivertli ekip, Ziraat Türkiye Kupasi 5. turunda agirladigi TFF 2. Lig ekibi Afjet Afyonspor'u normal süresi 00 biten maçin uzatma bölümleri sonunda 20 yenerek adini son 16 turuna yazdirdi

Ziraat Türkiye Kupasi 5. turunda agirladigi TFF 2. Lig ekibi Afjet Afyonspor'u normal süresi 0-0 biten karsilasmanin uzatma bölümleri sonunda 2-0 yenen Fenerbahçe, adini bir üst tura yazdirarak sürprize izin vermedi.

Ülker Stadi'nda oynanan karsilasmaya durgun baslayan sari-lacivertliler, ilk yarida gol bulmayi basaramadi.

Ikinci yariya degisikliklerle baslayan Fenerbahçe, yakaladigi pozisyonlari degerlendiremedi ve mücadelenin normal süresi 0-0 sona erdi.

Uzatma bölümlerine geçilen müsabakanin 94. dakikasinda Valencia ile penaltidan golü bulan Fenerbahçe, 1-0 öne geçti. Baskili oyuna devam eden sari-lacivertliler, 99. dakikada Bright Osayi-Samuel'in golüyle farki 2'ye çikardi ve sahadan 2-0 galip ayrildi.

- Takima protesto

Fenerbahçeli taraftarlar, ilk yari sonunda bekledikleri futbolu sergileyemeyen takimlarini protesto etti.

Afjet Afyonspor karsisinda ilk yari gol atamayan sari-lacivertli futbolculari son bölüme dogru alkislarla protesto eden taraftarlar, soyunma odasina giderken ise takimlarini islikladi ve yuhaladi.

- Devrede 3 degisiklik

Fenerbahçe'de teknik sorumlu Zeki Murat Göle, ilk yarida skoru bulamayinca devre arasinda takimina müdahale etti.

Ikinci yariya 3 degisiklikle çikan sari-lacivertlilerde Max Meyer'in yerine Miha Zajc, Burak Kapacak'in yerine Mert Hakan Yandas ve Diego Rossi'nin yerine Irfan Can Kahveci oyuna dahil oldu.

- Burak Kapacak beklentileri karsilayamadi

Fenerbahçe'nin genç oyuncusu Burak Kapacak, ilk maçinda beklentileri karsilayamadi.

Sari-lacivertlilere sezon basinda transfer olan ve bu mücadeleye kadar hiç forma sansi bulamayan Burak, 45 dakika sahada kalabildi.

Fenerbahçeli taraftarlarin sezon basindan beri performansini merak ettigi 22 yasindaki oyuncu, oyunda kaldigi sürede beklentilere cevap veremedi.

- Yönetim istifaya davet edildi

Fenerbahçeli taraftarlar, yönetimi istifaya davet etti.

Maçin son bölümünde baskan Ali Koç aleyhine tezahüratlarda bulunan taraftarlar, daha sonra "Yönetim istifa" seklinde tempo tuttu.

Kaynak: AA