Altas Denizlispor'da Galatasaray Galibiyeti Sevinci Yasaniyor

Altas Denizlispor Baskani Mehmet Uz, Ziraat Türkiye Kupasi 5. turunda Galatasaray'i eleyerek son 16'ya kaldiklari için mutlu olduklarini söyledi.

Galatasaray'i normal süresi ve uzatma bölümü 3-3 biten maçta seri penalti atislari sonucu eleyen Spor Toto 1. Lig ekibi Altas Denizlispor camiasinda büyük sevinç yasaniyor.

Baskan Mehmet Uz, yaptigi açiklamada, sakat ve cezali olmalari nedeniyle birçok oyuncudan yoksun çiktiklari Galatasaray müsabakasinda kendilerine yakisan bir oyun sergilediklerini ifade etti.

Ziraat Türkiye Kupasi'ni da en çok kazanan takim olan Galatasaray’a karsi basa bas oynadiklarini anlatan Uz, söyle konustu:

"Kaleci dahil yedek kulübesinde sadece 5 oyuncumuz vardi. Maçin son dakikalarinda oyuna girecek oyuncu bile kalmamisti. Bütün bu olumsuzluklara ragmen Denizlispor'a yakisan bir mücadele ortaya koyarak tur atladik. Teknik ekibimizin takimi iyi hazirlamasi ve oyuncularimizin tüm benliklerini ortaya koymasiyla bilegimizin hakkiyla adimizi bir üst tura yazdirdik. Kalecimiz Abdülkadir Sünger'in gösterdigi performans tur kadar bizi sevindirdi. Bu galibiyetle ligin ikinci yarisina daha moralli baslayacagiz. Bizim için öncelikli olan ligdir. Kupada mümkün oldugunca yolumuza devam etmek istiyoruz. Camiamiza bu sevinci yasatan teknik heyetimiz ve futbolcularimizi kutluyorum. Insallah ligin ikinci yarisinda da bu mücadelemizi ortaya koyarak hedefimize ulasacagiz."

Kaynak: AA