Turgutluspor Ikinci Yari Için Taraftarini Mutlu Edecek

TFF 2. Lig ekiplerinden Turgutluspor’un basin sözcüsü Erk Kayabas ligin ilk yarisini degerlendirirken, ikinci yari için hedeflerini anlatti. Ikinci yarida bambaska bir Turgutluspor’un sahada olacagini kaydeden Kayabas, “Hocamizin verecegi rapor dogrultusunda nokta transferlerle Turgutluspor camiasini mutlu edecek bir kadro kuracagiz.” dedi.

Turgutluspor mücadele ettigi TFF 2. Lig Kirmizi grubun ilk yarisini 5 galibiyet 7 beraberlik ve 7 maglubiyet alarak 22 puanla 14. sirada tamamladi. Lige Teknik Direktör Kazim Akgün ile baslayan ve 9. haftadan itibaren Atila Gerin devam eden Turgutluspor, ilk yarinin son maçinin ardindan Gerin’le de yollarini ayirarak teknik direktörlük görevine Nazim Gülay’i getirerek ilk yarida 3 teknik direktör degistirmis oldu.

Kulübün ilk yari performansini ve ikinci yaridaki beklentileriyle ilgili açiklamalarda bulunan Turgutluspor basin sözcüsü Erk Kayabas ise ikinci yarida taraftarlarinin sahada bambaska bir Turgutluspor görecegini söyledi.



Turgutluspor’un lige kötü bir baslangiç yaptigini hatirlatan Erk Kayabas, "Sezon basinda bizim dahil olmadigimiz süreç ile lige baslayan Turgutluspor’umuz lige kötü basladi ve ilk 7 haftada sadece 2 puan alabildi. Eminim böyle bir baslangiç hiç kimse beklemiyordu. Tabii ki bu sonuçlar Turgutluspor camiasinda üzüntüye neden olmustur. Biz göreve geldikten sonraki süreçte takimimiz 4 maç oynadi. Bu maçlardan 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 maglubiyet aldi. Ligin ilk yarisini 22 puanla 14. Sirada tamamladik. Ikinci yari öncesi bu puan ve siralama bize yapmamiz gereken kadro mühendisligi hakkinda dikkatli olmamiz gerektigini söylüyor. Önceligimiz asagida bulunan takimlar ile puan farkini açmak olacaktir. Devre arasi transferlerin kolay olmadigini tabii ki biliyoruz. Ikinci yarida bambaska bir Turgutluspor sahada olacaktir. Alacagi sonuçlarla taraftari ve camiayi mutlu edecek bir takim kurmayi hedefliyoruz. Bundan kimsenin süphesi olmasin.” dedi.

Transferde görüstükleri oyuncular oldugunu aktaran Kayabas, "Transfer çalismalarimiz hocamizin verecegi rapor dogrultusunda kisa sürede sekillenecek. Hocamizin verecegi rapor dogrultusunda nokta transferlerle Turgutluspor camiasini mutlu edecek bir kadro kuracagiz." degerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: İHA