Gaziantep FK'de Hedef, Genç Ve Potansiyeli Yüksek Futbolculari Transfer Etmek

Kulüp baskani Cevdet Akinal: 'Amacimiz bu kulübün her kurusuna sahip çikarak, gelecek dönemlerde de büyümemize yardimci olacak isimleri alabilmek'.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantep Futbol Kulübünün baskani Cevdet Akinal, genç ve potansiyeli yüksek futbolculari transfer etmek istediklerini bildirdi.

Akinal, yazili açiklamasinda, takimin oynadigi son dört maçta 10 puan toplamasindan dolayi mutlu olduklarini belirtti.

Ligdeki her maçin önemini ve zorlulugunu bildiklerine dikkati çeken Akinal, "Gücümüzün ve potansiyelimizin farkindayiz. Belki deplasmanda sanssizliklar yasamasaydik suan ilk 5 takim arasinda yer alabilirdik. Ancak önemli olan ligin sonunda bu hedefe ulasabilmenizdir. Insallah bu grafigimizi sezonun ikinci yarisina yansitip, çok daha iyi noktalara dogru ilerlemeye devam edecegiz." ifadelerini kullandi.

Ilk yarinin tamamlanmasiyla transfere yogunlastiklarina isaret eden Akinal, sunlari kaydetti:

"Teknik heyetimiz ve yönetim kurulumuz arasinda güzel bir iliski devam ediyor. Kulübümüzün gelecegi adina önemli adimlar atmaya devam ediyoruz. Transfer dönemi de bu dogrultuda büyük önem tasiyor. Aramiza genç ve potansiyeli yüksek arkadaslarimizi katmayi hedefliyoruz. Amacimiz bu kulübün her kurusuna sahip çikarak, gelecek dönemlerde de büyümemize yardimci olacak isimleri alabilmek. Tabii bunun yaninda sürdürülebilir bir basari yapisi olusturmaya devam edecegiz. Transferde hata yapmak istemiyoruz, hocamizin raporu ve ortak akilla önemli isler basaracagimiza inaniyorum."

Kaynak: AA