Minik Raketler Profesyonelleri Aratmadi

Osmangazi Belediyesi’nin Bursa Gençlik ve Spor Il Müdürlügü isbirligiyle düzenledigi Osmangazi 8 Yas Kort Tenisi Turnuvasi sona erdi. 23 kulüpten 285 sporcunun mücadele ettigi turnuvada dereceye giren sporculara kupa ve madalyalarini Osmangazi Belediye Baskani Mustafa Dündar verdi.

Ertugrul Saglam Spor Tesisleri’nde 24-26 Aralik tarihleri arasinda düzenlenen Osmangazi 8 Yas Kort Tenisi Turnuvasi, final karsilasmalariyla sona erdi. Birbirinden çekismeli müsabakalara sahne olan turnuvada küçük sporcular, kortta profesyonel sporculari aratmadi. Grup maçlarindan itibaren büyük bir heyecana sahne olan turnuva, hafta sonunda oynanan yari final ve final karsilasmalari ile tamamlandi.

Müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara madalya ve kupalarini Osmangazi Belediyesi Baskani Mustafa Dündar takdim etti. Sampiyon sporculari tebrik eden Baskan Dündar, “Bursa’ya kazandirdigimiz Ertugrul Saglam Spor Tesisleri sayesinde çok daha fazla kisi tenis sporunu yapma imkâni buldu. Osmangazi 8 Yas Kort Tenisi Turnuvasi’nda bu yil 285 sporcu yer aldi. Spor yapmak çocuklarimizin beden ve zihin gelisimine fayda sagliyor. Ailelerimize de çocuklarini spor yapmaya yönlendirdikleri için tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA