Konyaspor Baskani Özgökçen Açiklamasi 'Ligi En Iyi Yerde Bitirme Arzusu Içerisindeyiz'

Konyaspor Kulüp Baskani Fatih Özgökçen, ligde kalan 19 maçi da mücadele ederek ligi en iyi yerde bitirme arzusu içerisinde olduklarini belirtti.

Konyaspor Kulüp Baskani Fatih Özgökçen iç sahada Besiktas’i 1-0 maglup ettikleri maçin ardindan basin mensuplarina açiklamalarda bulundu. Sezonun ilk yarisini tamamladiklarini kaydeden Fatih Özgökçen, “Sezon basindan itibaren hep mücadele edecek bir takim olusturma gayreti içerisindeydik. Belki maglup olabiliriz, galip gelebiliriz, berabere de bitebilir ama Konyaspor futbol takimi 90 dakika boyunca mücadele eden bir takim olacak dedik. Hamdolsun ki bugün 19. maç sonrasinda görüyoruz ki bu ani, galibiyeti hepsini bir tarafa birakin ama ben mücadele eden, 90. dakikaya kadar oyunu alma arzusu içerisinde olan bir takim olustugu için takimimla, teknik ekibimizle, hepsiyle gurur duyuyorum. Mücadele azminin bir sonucu olarak bugün de Konyaspor belki tarihinde ilk kez ikinci sirada lidere 7 puan yakinlikta, kendisinden 6 puan üçüncüden uzaklikta ligin ilk yarisini sonlandirdi. Ufak tefek takviyeler yapabiliriz. Hocamizin elimize ulasan bir raporu var, ona göre bakacagiz. Belki takviye gerekmeyebilir. Karari yönetim kurulumuzla verecegiz. Ikinci 19 maçi da bu sekilde mücadele ederek ligi en iyi yerde bitirme arzusu içerisindeyiz” dedi.

Futbolun skora dayali bir spor oldugunu aktaran Özgökçen, “Kazandiginiz zaman mutlaka mutlu olursunuz. Bir de Besiktas gibi ülkemizin güzide takimlarindan birisini güzel bir oyunla, mücadeleyle maglup ettiginiz zaman ister istemez bir sevinç olusuyor, hem futbolcu arkadaslarda hem teknik ekipte, hem bizde, hem de Konya sehrinde. Onun için su anda herkes gayet mutlu” diye konustu.

Kaynak: İHA