Kayserispor-Sivasspor Maçinin Ardindan

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Riza Çalimbay:'Ilk 25 dakika bize yakismayan bir futbol oynadik ve bize yakismayan goller yedik'.

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasinda deplasmanda Yukatel Kayserispor'a 3-0 yenilen Demir Grup Sivasspor'un teknik direktörü Riza Çalimbay, kendilerine yakismayan çok basit goller yediklerini söyledi.

Çalimbay, karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda, maçin ilk 25 dakikasinda kalelerinde 3 gol gördüklerini ve bu skoru da çevirmekte zorlandiklarini belirtti.

Ikinci yariya yaptiklari taktik ve oyuncu degisiklikleriyle basladiklarini anlatan Çalimbay, sunlari kaydetti:

"Bu maçta en çok üzüldügüm konu, yedigimiz goller oldu. Bizim defansimiza yakismayacak goller yedik. Bugüne kadar böyle bir sey yasamamistik. Kayseri takimina bir güven geldi ve taraftariyla havaya girdi. Ilk yari bittikten sonra hem oyuncu degisikligi hem de taktik degisiklikler yaptik. Ikinci yari bambaska bir sekilde oynadik. Ilk 25 dakika bize yakismayan bir futbol oynadik ve bize yakismayan goller yedik. Kesinlikle bu maçtan ders çikarmak gerekiyor. Bu maç bizim için çok önemliydi, kazansaydik daha üst siralarda yer alacaktik. Bireysel hatalar yaptik."

Kaynak: AA