Hikmet Karaman Açiklamasi 'Yukarilari Hedeflemek Istiyorsak, Nokta Transferleri Yapmak Zorundayiz'

Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasinda Demir Grup Sivasspor’u 3-0’lik skorla maglup eden Kayserispor’da Teknik Direktör Hikmet Karaman, “Ikinci yarida yukarilari hedeflemek istiyorsak açik ve net söylüyorum nokta transferleri yapmak zorundayiz. Transfer önemli" dedi.

Maç sonu düzenlenen basin toplantisinda oyuncularini tebrik eden Teknik Direktör Karaman, “3-0’lik net bir skor. Özellikle ilk 25 dakikada 3-0’i yakalayip ikinci yarida oyunu kontrol etmek, Sivas bir takima karsi. Oyuncularimizi kutluyoruz. Herkes hem rakibe hem pozisyon oyununa göre üzerine düsen görevleri yapti. Taraftarimiza da parantez açmak istiyorum, 12. adam olduklarini gösterdiler. Geçen hafta da deplasmanda oynadigimiz bir oyun var; normalde 2-0’a düstügümüz ama oyunun bütün kontrolü bizdeyken 2-0 geriye düstük. 2-2 ile geldik. Oyuncularimi tebrik ediyorum, helal olsun" dedi.



"Nokta transfer yapmak zorundayiz"

Ligin ikinci yarisinda üst siralara oynamak için nokta transferlerin sart oldugunun altini çizen Karaman, "Taraftar bizden yukarilara oynamasi gereken bir takim istiyor. Bu puanlar bizim için yeterli degil. Kulübümüz; özellikle transfer döneminde ikinci yari için hedefimizin ne oldugunu ortaya koymaliyiz. Ikinci yariya yukarilari hedeflemek istiyorsak açik ve net söylüyorum nokta transferleri yapmak zorundayiz. Transfer önemli. Iki senedir kulübümüzde kaç oyuncu geldi, gitti. Bugün Konyaspor’u, Hatayspor’u, Basaksehir’i tebrik ediyorum. 3-4 yildir yan yana oynayan oyuncular" seklinde konustu.



"Ne zaman bu takima dinlenme verecegiz"

Fikstürün sikisik oldugunu da sözlerine ekleyen Karaman konusmasini söyle sürdürdü:

"30’undakupa maçi var, yabanci oyuncular izin istiyor. Hadi 2-3 gün izin verdik, 9’unda ilk maçimiz Altay ile. Ne zaman hazirlanacagiz, ne zaman bu takima dinlenme verecegiz? Ben teknik direktör olarak ikinci yariya transferlerimle baslamak isterim."

Kaynak: İHA