A. Denizlispor U16'da Manisa'yi Geçemedi

TFF Gelisim Elit U16 ligi 3. Grupta mücadele eden Altas Denizlispor 8’nci haftada Manisa FK ile 0-0 berabere kalarak haftayi bir puan ile kapadi ve puanini 12’e çikardi. Teknik Sorumlu Tuncer Gökçe pozisyon üretmekte zorlandiklarini söyledi.



Ligin 8’nci haftasinda Manisa FK ile 0-0 berabere kalarak puanini 12’e çikaran yesil siyahlilarda Teknik Sorumlu Tuncer Gökçe pozisyon üretmekte zorlandiklarini belirterek “Denk kuvvetlerin maçi oldu. Oyun gitti geldi. Zaman zaman onlar iyi oynadi. Zaman zaman biz iyi olan taraf olduk. Her iki takiminda ikiser pozisyonu var. Ama degerlendiremedik. Mücadele anlaminda üst düzey bir mücadele oldu. Puanlar paylasildi” dedi.



“Rakip savunmada biraz daha kontrollü oynadi”

Takimda bir önceki haftaya göre farkliliklar ortaya çiktigini vurgulayan Teknik Sorumlu Gökçe “Takimda geçen haftaya göre oyunsal anlamda, mücadele anlaminda çok olmasa da pozisyon üretme anlaminda farklilik var. Rakip savunmada biraz daha kontrollü oynadi. Buda bizim bir nevi pozisyon üretmemizi engelledi. Ancak genel anlamda oynanan oyun ve gösterilen performanstan memnunum” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA