Taner Taskin Açiklamasi 'Maglubiyeti Hak Ettigimizi Düsünmüyorum'

MKE Ankaragücü maglubiyetinin ardindan müsabakayi degerlendiren Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Taner Taskin, “Maglubiyeti hak ettigimizi düsünmüyorum. Biz oyun olarak ve mücadele olarak daha üstün oldugumuzu düsünüyoruz” dedi.

Spor Toto 1. Lig’in 19. haftasinda konuk oldugu MKE Ankaragücü’ne 2-1 kaybeden Ankara Keçiörengücü’nde maç sonu düzenlenen basin toplantisinda konusan Teknik Direktör Taner Taskin sunlari dedi:

“Bugün sahada 90 dakika mücadele eden bir takim vardi. Oyuncularimdan son derece memnundum. Geldigimiz günden itibaren çok ciddi puanlar topladik. 19 puanla ikinci devreye giris yapacagiz. Gönül isterdi ki bugün buradan puanlarla ayrilalim. Oyuncu grubumuz sahada istedigimiz bir çok seyi yapti. Geldigimiz günden beri çok basit gol yeme sikintimiz var. Bunu bir türlü asamadik. Insallah ikinci devre defans bölgesine ciddi takviyeler yapip daha güvenli bir takim haline gelecegiz. Maglubiyeti hak ettigimizi düsünmüyorum. Biz oyun olarak ve mücadele olarak daha üstün oldugumuzu düsünüyoruz. Ikinci devreye daha umutlu ve inançli girecegiz.”

Kaynak: İHA