MKE Ankaragücü-Ankara Keçiörengücü Maçinin Ardindan

MKE Ankaragücü Teknik Sorumlusu Necati Erkmen:'Ligin ilk yarisi itibariyla su an hedefledigimizi yakalamis bulunmaktayiz' Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Taner Taskin:'Oyun kalitesi ve mücadelemizle maglubiyeti hak ettigimizi düsünmüyorum'.

Spor Toto 1. Lig'in 19. haftasinda konuk ettigi Ankara Keçiörengücü'nü 2-1 yenen MKE Ankaragücü'nün teknik sorumlusu Necati Erkmen, maçtan galibiyetle ayrildiklari için mutlu olduklarini söyledi.

Necati Erkmen, karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda yaptigi açiklamada, "Son 5 müsabakasinda 12 gol atip 10 gol yiyen, yukariyi hedefleyen bir rakibe karsi oynadik. Golle basladilar. Geriye düstükten sonra karakter gösterdik. Oyunda hakimiyet kurduk ve ilk yariyi 1-1 bitirdik." diye konustu.

Ikinci yaridaki degisikliklerin ardindan oyundaki üstünlüklerinin sürdügünü aktaran Erkmen, "Degisiklikler neticesinde ön bölge oyuncularimizin attigi golle öne geçtik. Müsabakanin son bölümünde kaçirdigimiz goller vardi. Üçüncü golü bulsaydik daha farkli olabilirdi. Ama rakibimizin özellikle son haftalarda oyunun sonlarindaki gol ya da gollerini de daha önce oyuncularimizla paylasmistik. Dolayisiyla oyunu iyi tuttuk ve müsabakayi 2-1 kazandik." ifadelerini kullandi.

Maçin son dakikasina kadar mücadele ettiklerini belirten Erkmen, sunlari kaydetti:

"Ligin ilk yarisi itibariyla su an hedefledigimizi yakalamis bulunmaktayiz. 36 puanla ikinciyiz. Ikinci devre 10 maçimizi bu seyircimizin önünde oynayacagiz. Iki maçimiz da Ankara takimlarinin sahasinda olacak. Yani 12 maçimizi Ankara'da oynayacagiz. Ikinci yari da hedefledigimizi yakalayacagimizi düsünüyorum. Bunun için elimizden geleni yapacagiz."

- Taner Taskin'in açiklamalari

Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Taner Taskin, maçta iyi bir oyun ortaya koyduklarini ve maglubiyeti hak etmediklerini ifade etti.

Oyuncularinin ellerinden geleni yaptiklarini anlatan Taskin, "Sahada 90 dakika boyunca mücadele eden bir takim vardi. Oyuncularimdan son derece memnunum. Geldigimiz günden beri çok ciddi puanlar topladik. 19 puanla ikinci devreye giris yapacagiz. Tabii gönül isterdi buradan puan ya da puanlarla dönelim." diye konustu.

"Bizim çok basit gol yeme sorunumuz var." diyen Taskin, sunlari söyledi:

"Bunu bir türlü asamadik. Ikinci devre defans bölgemize makyaj yapip daha güvenli, daha iyi bir takim haline gelecegiz. Oyun kalitesi ve mücadelemizle bugün maglubiyeti hak ettigimizi düsünmüyorum. Oyun olarak daha üstün oldugumuzu düsünüyorum. Soyunma odasinda oyunculara tesekkür ettim. Çok centilmence bir maç oldu. Maçin hakemi de iyi bir oyun yönetti. Ankara'ya yakisan bir derbi oldu. Ikinci devreye insallah daha inançli ve dirayetli girecegiz. MKE Ankaragücü'ne de sampiyonluk yolunda basarilar dilerim."

Kaynak: AA