Çaykur Rizespor-Gaziantep FK Maçinin Ardindan

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoglu: 'Haftalar sonra kendi evimizde yenilmenin üzüntüsünü yasiyoruz. Biraz zor geldi bize ama yine ayni güvenle yolumuza devam edecegiz' Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut: 'Rize deplasmani kolay degil. Zor puan ve puanlar aliniyor. Penaltidan alinan bir üç puan var. Sevindirici'

Süper Lig'in 19. hafta mücadelesinde, sahasinda Gaziantep FK'ye 1-0 yenilen Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Hamza Hamzaoglu, haftalar sonra kendi evlerinde kaybetmenin üzüntüsünü yasadiklarini söyledi.

Hamzaoglu, maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda, kendi sahalarinda kazanmalari gerektigini ancak iyi bir oyun oynayamadiklarini belirtti.

Ilk yarida rakibin oyununa karsi yeteri kadar agresif olamadiklarinin altini çizen Hamzaoglu, "Rakibi daha çabuk kapatmamiz gerekiyordu. Ilk yarinin sonunda yedigimiz penalti golü ile ilk yariyi geride kapattik. Ikinci yari yakaladigimiz pozisyonlari atamadik. Gole giderken kalemizde pozisyonlar da verdik. Rakip ikiyi bulamadi. Haftalar sonra kendi evimizde yenilmenin üzüntüsünü yasiyoruz. Biraz zor geldi bize ama yine ayni güvenle yolumuza devam edecegiz." dedi.

Her türlü eksiklerini tespit ettiklerini vurgulayan Hamzaoglu, "Oyun ve transfer anlaminda eksiklerimizi gördük. Eksiklerimizi gidermek için çalisacagiz. Yönetim ile oturup bunu degerlendirecegiz. Ikinci yarinin ilk haftasinda transferlerin oynama sansi yok. Bu nedenle bunu da düsünerek hazirliklarimiza devam edecegiz." diye konustu.

Göreve geldikleri günden bugüne bir çok seyi düzelttiklerini kaydeden Hamzaoglu, söyle devam etti:

"Bu maçta açikçasi eksik ve cezalilari aradik. Hamle yapamadik. Bu oyunu çevirebilme sansimiz vardi. Sakat cezalimiz olmasaydi bu maçi çevirebilme sansimiz vardi. Bu maglubiyet bizi üzdü ama takimimiza olan inanç güvencimiz devam ediyor. Eksik yanlarimizi tamamlayip kisa sürede devam etmeliyiz."

-Gaziantep FK cephesi

Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, zor bir maçi iyi bitirdiklerini ifade etti.

Ilk yarinin son maçinda galibiyet ile bitirdiklerini belirten Bulut, "Bizim adimiza sevindirici bir olay. Gaziantep sehrine armagan olsun. Güzel bir maç oldugunu düsünüyorum. Yeterince gol pozisyonuna girdik. Rakibe pozisyon vermesek de rakip baskili oldu. Rize deplasmani kolay degil. Zor puan ve puanlar aliniyor. Penaltidan alinan bir üç puan var. Sevindirici. Kaçirdigimiz net pozisyonlar vardi. Daha farkli bir sonuç alabilirdik." ifadelerini kullandi.

Bulut, maçin hakemi Cüneyt Çakir'in iyi maç yönettigini savunarak, "Hakem ortada bir maç yönetti. Iyi bir maç sergiledigini düsünüyorum. Hem bize hem rakibe karsi kararlari dogruydu." seklinde konustu.

Kaynak: AA