Battalgazi'de Bin 58 Çift Evlilige 'Evet' Dedi

Malatya’nin Battalgazi Belediyesi Nikah Memurlugu tarafindan 2021 yili içerisinde toplam bin 58 çiftin nikâh islemi gerçeklestirildi.



Bitmesine sayili günler kalan 2021 yili içerisinde "Hastalikta ve Saglikta" diyen bin 58 çift Battalgazi Belediyesi’ne basvurarak dünya evine girdi. Mutlu bir yuva kurmak ve hayatlarini birlestirmek için Battalgazi Belediyesi Nikah Memurlugu’na müracaat eden bin 58 çift, Belediyedeki nikah salonu ve Tarihi Silahtar Mustafa Pasa Kervansarayi basta olmak üzere çesitli salon ve mekânlarda gerçeklestirilen nikâh islemleri ile mutluluga evet dediler. Battalgazi’deki nikah sayisinda 2020 yilina oranla küçük bir artis yasanirken, evlilik akitlerinin birçogunu Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder bizzat kiydi. Çiftlerin nikahlarini kiyan Baskan Güder, yeni evli çiftlere mutluluk dileyip kahve takimi hediye etti.

“Çiftlerimize ömür boyu mutluluklar diliyoruz”

En kutsal birliktelik olan evlilik müessesesini kuran bütün çiftlere mutluluklar dileyen Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, “Battalgazi Belediyesi Nikah Memurlugu olarak her yil yüzlerce çiftin mutluluguna ev sahipligi yapiyoruz. Bir ’evet’ ile mutluluklarina ortak, evliliklerine ise vesile oluyoruz. Birçok çiftimiz ’evet’ diyerek ömür boyu birlikteligin en önemli sartini yerine getirmektedir. Bizler de zaman zaman çiftlerimizin nikah akdini gerçeklestiriyoruz. Battalgazi Belediyesi olarak 2021 yilinda 1058 çiftçimizin nikâhlarini kiymisiz. Evlenerek yuva kuran ve bu kutsal birliktelige imza atan bütün çiftlerimize bir ömür boyu mutluklar diliyorum. Unutmasinlar ki Battalgazi Belediyesi olarak sadece iyi günde degil her zaman yanlarindayiz” dedi.

Kaynak: İHA