Tamer Tuna Açiklamasi 'Gol Atacagimiz Maçlari Önümüzdeki Haftadan Itibaren Göreceksiniz'

Bugün Menemenspor’a karsi pozisyonlar bulduklarini ancak golle sonuçlandiramadiklarini anlatan Bursaspor Teknik Direktörü Tamer Tuna, “Gol atacagimiz maçlari önümüzdeki haftadan itibaren göreceksiniz” dedi.

Menemenspor’la golsüz berabere kaldiklari maçin ardindan açiklamalarda bulunan Bursaspor Teknik Direktörü Tamer Tuna, takimin bugüne kadar üretkenlik anlaminda iyi durumda olmadigini bildiklerini söyledi.



Golcü oyuncu Tim’in bugün sahada olmamasini tercih ettiklerini ifade eden Tuna, “Ikinci yarinin ortalarinda 65-70. dakikadan sonra oyunun kontrolünü ele aldigimizda pas oyununu, biraz daha dikine gitmek istedik. O pozisyonlari da yakaladik fakat sonuca çeviremedik. Oyunun basinda kontrol bizdeydi. Batuhan’in oldukça net pozisyonlari vardi, atamayabilir, olabiliyor ama atacagimiz maçlari önümüzdeki haftadan itibaren göreceksiniz. Bazen oyuncuya bagli degildir, santrafor konusu degildir, takimin bütününde olan bir konudur bu olay. Biz bugün 3 oyuncu degisikligi yaptik, sahadaki oyuncularin performansi gayet iyi seviyedeydi” dedi.

Kaynak: İHA