Menemenspor-Bursaspor Maçinin Ardindan

NasaDoge Menemenspor Teknik Sorumlusu Dilaver Mutlu:'Kazanamadigimiz yerde, kaybetmemek de önemli' Bursaspor Teknik Direktörü Tamer Tuna:'Ikinci yarinin ortalarinda 6570. dakikadan sonra oyunun kontrolünü ele aldigimizda pas oyununu, biraz daha dikine gitmek istedik. O pozisyonlari da yakaladik fakat sonuca çeviremedik'

Spor Toto 1. Lig'in 19. haftasinda Bursaspor'la 0-0 berabere kalan NasaDoge Menemenspor'un teknik sorumlusu Dilaver Mutlu, "Kazanamadigimiz yerde, kaybetmemek de önemli." dedi.

Mutlu, maçtan sonra katildigi basin toplantisinda, müsabakanin çok zevkli geçtigini söyledi.

Her iki ekibin de maçi kazanabilecek pozisyonlari buldugunu kaydeden Mutlu, "Ama atamadik. Kazanamadigimiz yerde, kaybetmemek de önemli. Kazanamiyorsaniz 1 puan da iyi bir sey. Sali günü Türkiye Kupasi'nda Hatayspor maçini oynayip eksik kalan kisimlarimizi devre arasinda degerlendirmek istiyoruz." diye konustu.

- Tuna: "Sonuca çeviremedik"

Bursaspor Teknik Direktörü Tamer Tuna, takiminin bugüne kadar üretkenlik anlaminda iyi durumda olmadigini bildiklerini dile getirdi.

Golcü oyuncu Tim Matavz'in bugün sahada olmamasini tercih ettiklerini aktaran Tuna, sunlari kaydetti:

"Ikinci yarinin ortalarinda 65-70. dakikadan sonra oyunun kontrolünü ele aldigimizda pas oyununu, biraz daha dikine gitmek istedik. O pozisyonlari da yakaladik fakat sonuca çeviremedik. Oyunun basinda kontrol bizdeydi. Batuhan'in oldukça net pozisyonlari vardi, atamayabilir, olabiliyor ama atacagimiz maçlari önümüzdeki haftadan itibaren göreceksiniz. Bazen oyuncuya bagli degildir, santrfor konusu degildir, takimin bütününde olan bir konudur bu olay. Biz bugün 3 oyuncu degisikligi yaptik, sahadaki oyuncularin performansi gayet iyi seviyedeydi."

Kaynak: AA