Hürriyet MTAL Sampiyon Oldu

2021-2022 sezonu Okul Sporlari Voleybol Erkekler A Gençlerde Kayseri sampiyonu Hürriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu.



Final maçina kadar oynadigi tüm müsabakalarda rakiplerine set vermeden 3-0 ile geçen Hürriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi final maçinda da Fevziye Memduh Güpgüpoglu Spor Lisesi’ni 3-0’lik sonuçla maglup ederek Kayseri sampiyonu oldu. Namaglup sampiyon olan Hürriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi final maçi sonrasi büyük bir sevinç yasadi.

Beden Egitimi Ögretmeni Metin Tutum yaptigi açiklamada, “Pandemi dönemi dahil sistemli ve profesyonel çalisma sonucu bu basariyi elde ettik. Sporcularimizin çogu 2.Lig profesyonel takimimiz olan Hürriyet MTAL Spor Kulübümüzde yer aliyor. Kulüp-okul isbirliginin önemi bu basarida bir kez daha ortaya çikmistir. 09-13 Ocak 2022 tarihlerinde grup maçlarinda Kayseri’mizi her zaman oldugu gibi en iyi sekilde temsil edecegiz. Bugünden itibaren çalismalarimiz baslayacaktir. Emegini ve destegini esirgemeyen herkese çok tesekkür ederim. Gençlerimizle dogru yolda dogru kisilerle gençlige hizmet vatana hizmet parolamizla yolumuza emin adimlarla ilerleyecegiz” diye konustu.

Kaynak: İHA