Sait Karafirtinalar Açiklamasi 'Kazanilan Üç Puandan Çok Daha Fazlasi'

Spor Toto 1. Lig’in 19’uncu haftasinda Kocaelispor’u yenen Adanaspor’da Teknik Direktör Sait Karafirtinalar, "Eksiklerimiz olmasina ragmen, birinci dakikadan doksan arti yediye kadar sahanin her yerinde basmadik yer birakmadik. Bugün iyi bir maç kazandik bitti” dedi.

Spor Toto 1. Lig’in 19’uncu haftasinda Adanspor konuk ettigi Kocaelispor’u 2-0 yendi. Maç sonunda açiklamalarda bulunana Adanaspor Teknik Direktörü Sait Karafirtinalar, ”Öncelikle takimi tabii tebrik ediyorum bu oyun için skor için. Kazanilan üç puandan çok daha fazlasi bence. Oldukça eksiklerimiz vardi. Hastalar, sakatlar vardi. Ama biz birinci dakikadan doksan arti yediye kadar sahanin her yerinde basmadik yer birakmadik. Ligin son maçi olmasina ragmen herkesin kafasinda tatil plani var. Buna ragmen coskuyu sahaya yansittilar. Hepsini ayri ayri tebrik ediyorum. Insallah ikinci yariyi güzel bir hazirlik dönemi geçirdikten sonra, bunu daha bir üstüne çikmamiz lazim ki bir seylerden bahsedebilelim. Bugün iyi bir maç kazandik bitti” dedi.



Sait Karafirtinalar söyle devam etti:

“Insallah daha diri, daha coskulu bir takimla tekrar taraftarimizin karsisina çikacagiz. Bu arada ben önce camiamizin, bütün Adana halkinin, Türk halkinin yeni yilini cani gönülden kutluyorum simdiden. Saglik ve huzur içerisinde geçmesini istiyorum. Insallah, istedigimiz takviyeleri de devre arasinda yaparsak ikinci yari seyir zevki daha hos olan bir Adanaspor’u izleyecegiz. Tesekkür ediyorum.”

Kaynak: İHA