Reha Erginer Açiklamasi 'Çok Üzgünüz'

Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, 2-1’lik Altinordu maglubiyetinin ardindan yaptigi açiklamada son dakikada yedikleri golle kaybettikleri için çok üzgün olduklarini söyledi.

Spor Toto 1. Lig’in 19. haftasinda Boluspor, deplasmanda Altinordu’ya 2-1 maglup oldu. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, açiklamalarda bulundu.

Reha Erginer, “Ilk yarisinda çok fazla iyi oynayamadigimiz bir maçti. Dogru bir dakikada golü bularak devreye girdik. Ikinci yarida gördügümüz kirmizi kart bizim için bir kirilma aniydi. Akabinde kaçirdigimiz penalti vardi, 2-1 öne geçebilirdik. Deplasmanda yakalanabilecek kadar pozisyona girdik. Penaltiyla berabere 3 tane yüzde yüz pozisyonumuz var. Bu arada pozisyonlar da verdik. Bu pozisyonlari degerlendiremezseniz en kötü sekilde buradan 1 puanla çikmaniz gerekli. Son dakikada üzücü bir gol yedik. O dakikada böyle bir sekilde gol yememiz bizim için degerlendirmesi gereken bir konu. Bu golle de burada 3 puan biraktik, çok üzgünüz“ dedi.

Kaynak: İHA