Hüseyin Eroglu Açiklamasi 'Çikisa Geçen Bir Altinordu'yu Herkes Görecek'

Altinordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroglu, 2-1’lik Boluspor galibiyetinin ardindan yaptigi açiklamada, yükselen bir performanslarinin oldugunu ve önceki sezonlarda oldugu gibi ligin ikinci yarisinda yükselen bir Altinordu izleteceklerini söyledi.

Spor Toto 1. Lig’in 19. haftasinda Altinordu, konuk ettigi Boluspor’u 2-1 maglup etti. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda Altinordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroglu, açiklamalarda bulundu.

Hüseyin Eroglu, “Aralik ayinda zoru maçlarimiz vardi ve kötü bir seri yasamistik. Oyun sistemimiz üzerinden devam ettik ve bugün 5 maçta 4. galibiyetimizi aldik. Oyunu her hafta gelistirmek bizim için çok önemli. Maçin ilk bölümünde istedigimiz oyunla baslayamadik. Golü bulduktan sonra oyun bizim lehimize gelismeye basladi.

Ilk yari biterken gol atacakken geçiste kalemizde golü gördük. Devre arasinda oyuncularimi ayaga kaldirmaya çalistim. Ikinci yarida oyunun kontrolü bizdeydi. Hücum geçislerinde etkili olmaya çalistik. Rakibin penaltiyi degerlendirememesi bizim için avantajdi. Bundan sonraki süreçte oyun hakimiyeti bizdeydi. Son ana kadar oyuncularim pozisyonlara girdi ve son dakikalarda golü bulduk. Bu bizim için çok degerli goldü. Bundan 5 hafta önce sonran ikinciydik ama oyun sistemimizde vazgeçmedik ve skor almaya da basladik. Ilk yariyi 22 puanla bitiriyoruz. Geçtigimiz yillar gibi ikinci yarida performansimiz yüksek olacak. Çikisa geçen bir Altinordu’yu herkes görecek“ dedi.



3 transfer hedefleniyor

Transfer hakkinda da konusan Eroglu, “Devre arasinda transferle ilgi plan yapiyoruz ama devre arasinda transfer yapmak kolay degil. Kimse iyi oyuncusunu birakmak istemiyor. Biz dogru bir sekilde 3 transfer yapmayi planliyoruz. Çünkü lig uzun bir maraton, kolay bir sezon yasamiyoruz. Yapacagimiz transferlerde hem bize hem de bireysel gelisimini saglayacak uyumlu oyunculari transfer etmek istiyoruz. Savunma, orta saha ve hücum hattina birer oyuncu almak istiyoruz. Girisimlerimiz devam ediyor” diye konustu.

Kaynak: İHA