Gaziantep FK'da Sok Ayrilik

Süper Lig ekiplerinden Gaziantep Futbol Kulübü, yaptigi açiklamayla deneyimli oyuncu Kenan Özer ile karsilikli anlasarak yollarini ayirdigini açikladi.

Süper Lig’in basarili ekiplerinden Gaziantep Futbol Kulübü, resmi internet sayfasindan yaptigi açiklamayla basarili oyuncu Kenan Özer ile karsilikli anlasarak yollarini ayrildigini açikladi.

Kirmizi-siyahli ekip yaptigi açiklamayla deneyimli oyuncuya tesekkür ederek, “Gaziantep Futbol Kulübümüze 2018-2019 sezonunda transfer olan ve geride kalan üç yil boyunca büyük emeklerde bulunan basarili futbolcumuz Kenan Özer ile yollarimiz karsilikli olarak anlasilarak ayrilmistir. Formamiz altinda her zaman üstün mücadele gösteren, Süper Lig’e çikmamizda katkilari olan ve gerek saha içi gerekse de saha disindaki örnek kisiligiyle Kenan Özer’e en içten dileklerimizle tesekkürlerimizi iletiyor, bundan sonraki kariyerinde üstün basarilar diliyoruz” ifadelerine yer verdi.

16 Agustos 1987 tarihinde dünyaya gelen Kenan Özer, futbol hayatina Osmaniye altyapisinda basladi.

Basarili performansi sonrasi büyük takimlarin ilgisini çeken Özer, Besiktas alt yapasina transfer oldu. Santrafor mevkiinde top kosturan Kenan Özer; Istanbulspor, Kayseri Erciyespor, Çaykur Rizespor, Antalyaspor, Boluspor, Akhisar Belediyespor, Konyaspor, Adana Demirspor, Ankaragücüspor ve son olarak Gaziantep Futbol Kulübü’nde görev aldi.

Kaynak: İHA