Demirci Akincilari Kurumlar Arasi Voleybol Turnuvasi Basladi

Manisa'nin Demirci ilçesinde "Demirci Akincilari Kurumlar Arasi Voleybol Turnuvasi" basladi.

Demirci Kaymakamligi, Demirci Belediyesi, Gençlik ve Spor Ilçe Müdürlügü ve Demirci Akincilari Gençlik ve Spor Kulübü isbirliginde düzenlenen turnuvaya 11 takim katildi.

Turgut Özal Kapali Spor Salonunda yapilan turnuvanin ilk maçi, Kaymakam Ibrahim Ethem Akinci'nin Demirci'de görevine baslayisinin 101. yildönümü olan 23 Aralik tarihinde oynandi.

Turnuvanin ilk maçinda Cezaevi Müdürlügü takimi, Ilçe Saglik Müdürlügü takimini 3-0 maglup etti.

Demirci Belediyesi ile Ilçe Tarim ve Orman Müdürlügü arasinda yapilan müsabakayi da belediye ekibi 3-0 kazandi.

Demirci Kaymakami Adem Kaya ilçede sporun gelismesi için her bransta çesitli turnuvalar düzenlediklerini belirterek, "Demirci tenis ligi turnuvasini yapiyoruz. Yaklasik 1 ay sürecek voleybol turnuvasina da yogun bir katilim var. Hedefimiz Demirci'de her yastan kisinin spor yapabilmesini saglamak. Yaptigimiz her turnuvaya tarihi degerimiz olan Milli Mücadele kahramanlarimiz Demirci Akincilari ismini vererek gençlerimize ve ilçemize disaridan okumak için gelen ögrencilerimize tanitiyoruz." dedi.

Belediye Baskani Selami Selçuk da ilçeyi spor merkezi yapmak istediklerini dile getirerek, "Belediyemiz olarak gençlerimiz ve vatandaslarimiz için her türlü spor organizasyona destegimizi sürdürecegiz." diye konustu.

Turnuva, 19 Ocak 2022'de sona erecek.

Kaynak: AA