Bitexen Sivasspor Kadin Futbol Takimi, 25 Futbolcu Için Imza Töreni Yapti

Turkcell Kadinlar Süper Ligi B Grubu'nda mücadele eden Bitexen Sivasspor Kadin Futbol Takimi, kadrosuna dahil ettigi 25 futbolcu için imza töreni yapti.

Bahçesehir Koleji Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda gerçeklestirilen imza törenine, Sivasspor Kulübü Baskani Mecnun Otyakmaz, kadin futbol takiminin teknik direktörü Nevzat Ercanli, antrenör Adem Saritas, yönetim kurulu üyeleri ve futbolcular katildi.

Törende konusan Otyakmaz, kadin futbol takimina yeni sezonda basarilar dileyerek, sunlari kaydetti:

"Bu sene ilk defa Süper Lig'de yarisma hakkini elde ettik. Lige de geçen hafta basladik. Her ne kadar maglubiyetle baslamis olsak da kizlarimizin ilerleyen zamanlarda çok iyi sonuçlar basaracaklarina inancimiz tam. Sivasspor Kadin Futbol Takimi, Gazi Lisesi’nin bir devami. 12 takimli 2 gruptan olusan bir ligimiz oldu. Kadin futbolu ileride çok ilgi görecek bir brans. Dolayisiyla biz de bu firsattan geri kalmak istemedik ve arkadaslarimizla birlikte yeni bir yola bas koyduk. Insallah Sivas sehrimize güzel ve renkli maçlar saglayacagiz. Bu döneme kadar takimi basariyla destekleyen Sivas Belediyespor’a da tesekkür ediyorum."

Törende, futbolcular Sila Arslan, Zeynep Yesil, Rojin Argun, Teona Sukhashvili, Mariam Danelia, Rana Gürlek, Yagmur Çetin, Ümmühan Susuz, Hatice Küçükyildiz, Zeynep Cesur, Melisa Özdamar, Tülin Akpinar, Tugba Dogan, Pinar Yigit, Yagmur Simsek, Esra Güzlük, Mervenur Kiliçaslan, Asli Nazli Bozkurt, Figen Naçar, Nino Chkmartishvili, Megi Ejibia, Kader Simsek, Büsra Yilmaz, Yasemin Gül ve Narami Daniala sözlesmelere imza atti.

Kaynak: AA