Aziz Çetin Açiklamasi 'Hedefimiz Süper Kupa'yi Kazanmak'

Antalyaspor Baskani Aziz Çetin, TFF Süper Kupa müsabakasini kazanmayi hedeflediklerini söyledi.

Winter League Basin Lansmani Istanbul’da yapildi. Lansmana katilan Antalyaspor Baskani Aziz Çetin basin mensuplarina açiklamalarda bulundu. Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasinda yarin oynayacaklari Galatasaray maçi ile ilgili konusan Baskan Çetin, “Bizim için her maç büyük maç. Galatasaray, Alanyaspor, Besiktas ya da Giresunspor ile oynayacagimiz maçlarin birbirinden farki yok. Iyi hazirlandigimizi düsünüyorum. Yeni bir heyecan yakaladik. Iyi futbol oynuyoruz. Türkiye’nin güzide kulüplerinden birisiyle oynayacagimiz. Hedefimiz iyi oyun ve galibiyet” seklinde konustu.



“Birkaç takviye yapacagiz”

Devre arasi öncesi transfer çalismalarinin sürdügünü belirten Çetin, “Transfer dönemi açilmadan önce çalismalarimiz var. Sartlar olusursa bir veya birkaç takviye yapacagiz” ifadelerini kullandi.

“2. Yilda ilk 5’e girmeyi hedefliyoruz”

Baskan Çetin, teknik sorumlu Nuri Sahin hakkinda da konusarak, açiklamasini su ifadelerle sürdürdü:

“Hedefimiz, 2. yil ilk 5’e girmek. Bunu Nuri hocayla da konustuk. Kendisi üreten, kendi ürettigiyle dönen, Avrupa’da ses getiren bir takim olma yolunda çalisiyoruz. Iyi bir ekibiz. Biz bu riski tek basimiza almadik. Biz Nuri hocayi biliyorduk, potansiyelinin farkindaydik. Biz bu karari yönetim kurulu olarak hep birlikte aldik. Bir basari varsa ya da bir basarisizlik olacaksa ki ben basarisizlik olacagina inanmiyorum, bunu yönetim kurulu olarak yaptik.”

“Hedefimiz Süper Kupa’yi almak”

Besiktas ile Katar’da oynanacak TFF Süper Kupa müsabakasina da deginen Baskan Çetin, “Yönetim kurulunun sehre kupa kazandiran bir yönetim kurulu olarak anilmasini hak ettigini düsünüyorum. Ayni sekilde Nuri hoca da ilk senesinde kupa almayi çok ister. Futbolcular çok istiyor. Galatasaray maçindan sonra oraya konsantre olacagiz. Hedefimiz, kesinlikle kupayi almak. Kolay yakalanacak bir sans degil. En iyi sekilde degerlendirmek istiyoruz” ifadelerine yer verdi.

“Hocayi 5 sene sonra birakacaklarini düsünmüyorum”

Teknik sorumlu Nuri Sahin ile uzun yillar çalismak istediklerini vurgulayan Baskan Çetin, “Su anda biz içimizden birisini hoca yaparak zaten bu heyecani yakaladik. Biz stratejik olarak dogru bir sey yakaladik. Türk futbolu, yeni bir hoca kazaniyor. Türkiye bunun tadini çikarsin. Dört tane yabanci dil bilen, dünyanin en iyi hocalariyla çalismis olaganüstü bir insan. Çok da keyifliyiz onunla birlikte olmaktan. Kendisiyle 5 senelik sözlesme yaptik ama kendisini bizde 5 sene sonra birakacaklarina inanmiyorum. Kendisi bir yere gitmedigini hep söylüyor ama hakkinda, hakkimizda hayirlisi olsun” degerlendirmesini yapti.

“Gelen teklife göre hareket ederiz”

Oyuncularina gelen herhangi bir transfer teklifi olup olmadigi yönünde gelen soruya ise Baskan Çetin, “Bize Türk futbolcular için yabanci kulüplerden gelen resmi bir teklif yok. Gelen teklife göre hareket ederiz. ‘Birakmayacagim’ dediginiz bir oyuncu için Barcelona reddedemeyeceginiz bir teklif verirse geri çevirme sansiniz var mi? Yok” yanitini verdi.

Kaynak: İHA