Antalyaspor Baskani Aziz Çetin, Galatasaray Maçinda Takimina Inaniyor Açiklamasi

'Türkiye’nin güzide kulüplerinden birisiyle oynayacagiz. Hedefimiz iyi oyun ve galibiyet' 'Hedefimiz, ikinci yil ilk 5’e girmek' 'Nuri hoca da ilk senesinde kupa almayi çok ister. Futbolcular çok istiyor. Hedefimiz, kesinlikle kupayi almak'

Antalyaspor Kulübü Baskani Aziz Çetin, yarin Galatasaray ile oynayacaklari maçi kazanmak istediklerini söyledi.

Baskan Aziz Çetin, futbol etkinligi "Winter League 2022" organizasyonun Mandarin Oriental Bosphorus Istanbul'daki tanitim toplantisi öncesinde basin mensuplarinin sorularini yanitladi.

Çetin, yarin Galatasaray ile deplasmanda oynayacaklari sezonun ilk yarisinin son maçina hazir olduklarini belirterek, "Bizim için her maç büyük maç. Galatasaray, Alanyaspor, Besiktas ya da Giresunspor ile oynayacagimiz maçlarin birbirinden farki yok. Iyi hazirlandigimizi düsünüyorum. Yeni bir heyecan yakaladik. Iyi futbol oynuyoruz. Türkiye’nin güzide kulüplerinden birisiyle oynayacagiz. Hedefimiz iyi oyun ve galibiyet." ifadelerini kullandi.

- "Hedefimiz, ikinci yil ilk 5'e girmek"

Teknik direktör Nuri Sahin yönetiminde iyi bir hava yakaladiklarini ve bunu sürdürmek istediklerini aktaran Aziz Çetin, söyle konustu:

"Hedefimiz, ikinci yil ilk 5’e girmek. Bunu Nuri hocayla da konustuk. Kendisi üreten bir isim. Avrupa’da ses getiren bir takim olma yolunda çalisiyoruz. Iyi bir ekibiz. Biz bu riski tek basimiza almadik. Biz Nuri hocayi biliyorduk, potansiyelinin farkindaydik. Biz bu karari yönetim kurulu olarak hep birlikte aldik. Bir basari varsa ya da bir basarisizlik olacaksa ki ben basarisizlik olacagina inanmiyorum, bunu yönetim kurulu olarak yaptik. Su anda biz içimizden birisini hoca yaparak zaten bu heyecani yakaladik. Biz stratejik olarak dogru bir sey yakaladik. Türk futbolu, yeni bir hoca kazaniyor. Türkiye bunun tadini çikarsin. Dört tane yabanci dil bilen, dünyanin en iyi hocalariyla çalismis olaganüstü bir insan. Kendisiyle 5 senelik sözlesme yaptik ama bizde 5 sene birakacaklarina inanmiyorum. Kendisi bir yere gitmedigini hep söylüyor ama hakkinda, hakkimizda hayirlisi olsun."

- "Hedefimiz, kesinlikle kupayi almak"

Çetin, 5 Ocak'ta Katar'da Besiktas ile oynayacaklari Ziraat Türkiye Kupasi final maçi hakkinda ise "Yönetim kurulunun sehre kupa kazandiran bir yönetim kurulu olarak anilmasini hak ettigini düsünüyorum. Ayni sekilde Nuri hoca da ilk senesinde kupa almayi çok ister. Futbolcular çok istiyor. Galatasaray maçindan sonra oraya konsantre olacagiz. Hedefimiz, kesinlikle kupayi almak. Kolay yakalanacak bir sans degil. En iyi sekilde degerlendirmek istiyoruz." degerlendirmesinde bulundu.

Antalyaspor Baskani, transferle ilgili gelen bir soruya "Transfer dönemi açilmadan önce çalismalarimiz var. Sartlar olusursa bir veya birkaç takviye yapacagiz." yanitini verdi.

Aziz Çetin, "Takimindaki oyunculara gelen bir transfer teklifi var mi?" sorusunu ise "Bize Türk futbolcular için yabanci kulüplerden gelen resmi bir teklif yok. Gelen teklife göre hareket ederiz. ‘Birakmayacagim’ dediginiz bir oyuncu için Barcelona reddedemeyeceginiz bir teklif verirse geri çevirme sansiniz var mi? Yok." seklinde yanitladi.

Kaynak: AA