Altinordu-Boluspor Maçinin Ardindan

Altinordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroglu:'Ikinci devrede çikisa geçen bir Altinordu’yu herkes görecek' Beypiliç Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer:'Son dakikada üzücü bir gol yedik. O dakikada böyle bir sekilde gol yememiz bizim için degerlendirilmesi gereken bir konu'

Spor Toto 1. Lig'in 19. haftasinda Beypiliç Boluspor'u 2-1 maglup eden Altinordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroglu, "Ikinci devrede çikisa geçen bir Altinordu'yu herkes görecek." dedi.

Eroglu, maçtan sonra yaptigi degerlendirmede, son 5 maçta 4 galibiyet aldiklarini hatirlatarak, oyunlarini her hafta gelistirmenin kendileri için önemli oldugunu söyledi.

Maça istedikleri gibi baslayamamalarina ragmen öne geçtiklerini ancak ilk yarinin sonunda kalelerinde golü gördüklerini kaydeden Eroglu, sözlerini söyle sürdürdü:

"Ikinci yarida oyunun kontrolü bizdeydi. Hücum geçislerinde etkili olmaya çalistik. Rakibin penaltiyi degerlendirememesi bizim için avantajdi. Bundan sonraki süreçte oyun hakimiyeti bizdeydi. Son ana kadar oyuncularim pozisyonlara girdi ve son dakikalarda golü bulduk. Bu bizim için çok degerli goldü. Bundan 5 hafta önce sondan ikinciydik ama oyun sistemimizde vazgeçmedik ve skor almaya da basladik. Ilk yariyi 22 puanla bitiriyoruz. Geçtigimiz yillarda oldugu gibi ikinci yarida performansimiz yüksek olacak. Çikisa geçen bir Altinordu’yu herkes görecek."

Eroglu, hiçbir takimin ara transfer döneminde iyi oyuncusunu birakmak istemedigini belirterek, "Biz dogru bir sekilde 3 transfer yapmayi planliyoruz. Çünkü lig bir maraton, kolay bir sezon yasamiyoruz. Savunma, orta saha ve hücum hattina birer oyuncu almak istiyoruz. Girisimlerimiz devam ediyor." diye konustu.

- Reha Erginer: "Son dakikada üzücü bir gol yedik."

Beypiliç Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, müsabakanin ilk yarisinda iyi oynayamadiklarini ancak dogru dakikada bir gol bularak beraberligi yakaladiklarini söyledi.

Gördükleri kirmizi kartin kendileri için "kirilma ani" oldugunu belirten Erginer, söyle konustu:

"Ardindan kaçirdigimiz penalti vardi, 2-1 öne geçebilirdik. Deplasmanda yakalanabilecek kadar pozisyona girdik. Penaltiyla 3 tane yüzde yüz pozisyonumuz var. Bu arada pozisyonlar da verdik. Bu pozisyonlari degerlendiremezseniz en kötü sekilde buradan 1 puanla çikmaniz gerekli. Son dakikada üzücü bir gol yedik. O dakikada böyle bir sekilde gol yememiz bizim için degerlendirilmesi gereken bir konu. Bu golle de burada 3 puan biraktik, çok üzgünüz."

Kaynak: AA