Adanaspor-Kocaelispor Maçinin Ardindan

Adanaspor Teknik Direktörü Sait Karafirtinalar:'Bugün için iyi bir maç kazandik bitti. Tatilimizi yapacagiz. Yeni yilimizi kutlayacagiz'

Spor Toto 1. Lig'in 19. haftasinda sahasinda Kocaelispor'u 2-0 yenen Adanaspor'da teknik direktör Sait Karafirtinalar, "Bugün için iyi bir maç kazandik bitti. Tatilimizi yapacagiz. Yeni yilimizi kutlayacagiz." dedi.

Karafirtinalar, maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda, öncelikle takimini oyun ve skor için tebrik etti.

Sait Karafirtinalar, söyle konustu:

"Kazanilan 3 puandan çok daha fazlasi oldukça eksiklerimiz, hastalar, sakatlar vardi. 1'inci dakikadan 90 arti 7'ye kadar sahanin her yerinde basmadik yer birakmadilar. Ligin bu son maçi olmasina ragmen herkesin kafasinda tatil plani olmasina ragmen bu coskuyu sahaya yansittilar. Hepsini ayri ayri tebrik ediyorum. Insallah ikinci yari güzel bir hazirlik dönemi geçirdikten sonra bunun daha bir üstüne çikmamiz lazim ki bir seylerden bahsedebilelim. Bugün için iyi bir maç kazandik bitti. Tatilimizi yapacagiz. Yeni yilimizi kutlayacagiz. Insallah daha diri, daha coskulu bir takimla tekrar taraftarimizin karsisina çikacagiz. Insallah istedigimiz takviyeleri de devre arasinda yaparsak ikinci yari seyir zevki daha hos olan bir Adanaspor'u izleyecegiz. "

Kaynak: AA