Zonguldak'ta Hindi Ödüllü Okey Turnuvasi Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Zonguldak’ta amatör ligde mücadele eden futbol takimina katki amaciyla 44 yildan bu yana her yilbasi öncesi düzenlenen hindi ödüllü okey turnuvasinin finali renkli görüntülere sahne oldu.

Zonguldak’ta Tersane Spor Kulübü tarafindan 44 yildir düzlenen Hindi Turnuvasi bu sene Ekrem Arslan anisina düzenlendi.

Finalde birinci olan Fatih Kuvvetli, canli hindinin sahibi oldu. 72 kisinin kulübe bagis yaparak katildigi turnuva 4 gün sürdü. Son günde finale kalanlarin oyunu büyük çekismeye sahne oldu.

Finalde, masanin kenarina canli hindi konuldu. Yaklasik 1 saat süren oyun sonunda Fatih Kuvvetli birinci, Recep Elicora ikinci, Ergün Karaca üçüncü ve Ender Yavuzdogan dördüncü oldu.

Turnuvanin birincisi olan Fatih Kuvvetli, “Formasini terlettigimiz mahallemizin takimi Tersane Spora tesekkür ediyorum. Birinci olmak sampiyon olmak ayri bir onur. Turnuvaya katilan abilerimize kardeslerimize tesekkür ediyorum. Bu gelenek devam edecek insallah” dedi.

Tersane Spor Kulübü Baskani Serkan Göktas, bu sene 44’üncüsünü Ekrem Arslan anisina yaptigimiz Hindi Turnuvasi bugün sona erdi. Turnuvamiz 4 gün sürdü. Bizlere destek veren herkese tesekkür ediyoruz. 72 arkadasimiz turnuvaya katildi.

Katilan herkese tesekkür ediyoruz. Geleneklerimiz devam edecek” seklinde konustu.

Kaynak: İHA