Yeni Malatyaspor-Kayserispor Maçi Sonrasi Hakem Sahadan Çikamadi

Süper Lig’de oynanan Yeni Malayaspor-Kayserispor maçinin ardindan sahaya giren Yeni Malatyaspor Kulüp Baskani Adil Gevrek, maçin hakemi Hüseyin Göçek’e saldirmak isteyince ortalik bir anda karisti. Polis ekiplerinin güçlükle sakinlestirdigi olayda hakemler yaklasik 20 dakika sonra soyunma odalarina gidebildi.

Süper Lig’in 18. haftasinda Yeni Malatyaspor, sahasinda konuk ettigi Kayserispor ile son dakika yedigi gol ile 2-2 berabere kaldi. Hakem Hüseyin Göçek’in bitis düdügü ile birlikte sahaya giren Yeni Malatyaspor Kulüp Baskani Adil Gevrek hakemlere saldiri girisiminde bulundu. Güvenlik güçlerinin araya girmesi ile hakemlere yaklasamayan Baskan Gevrek’i ekipler güçlükle saha disina çikarabildi. Çilgina dönen Gevrek’in uzun süre sahadan çikmamasi sonucu hakemler de 20 dakika boyunda rehin kaldi. Çevik kuvvet ekipleri hakem üçlüsünü koruma altina alirken, taraftarlar da ‘Adil Gevrek istifa’ sloganlari atti.

Çok sayida polis ekibinin sahada önlem almasi ile çevik kuvvet kalkanlari altinda sahadan çikarilan hakemlere, bu sirada da taraftarlar pet sise atarak tepki gösterdi.

Kaynak: İHA