Nestor El Maestro Açiklamasi 'Oyuncularimla Gurur Duyuyorum'

Besiktas deplasmaninda 2-1 maglup olan ve üst üste 3. yenilgisini alan Göztepe’de Teknik Direktör Nestor El Maestro maçin ardindan çok iyi oynadiklarini ve oyunculariyla gurur duydugunu söyleyerek akillarinda bir sonraki maçin oldugunu ifade etti.

Süper Lig’in 18. haftasinda Besiktas ile deplasmanda karsi karsiya gelen Göztepe sahadan 2-1’lik maglubiyetle ayrilirken Teknik Direktör Nestor El Maestro maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda sorulari yanitladi. Mücadeleyi degerlendirerek sözlerine baslayan El Maestro, “Çok uzun konusamayacagim. Hizli sekilde Izmir’e dönmemiz gerekiyor. Bugün sahada klasik bir Göztepe oyunu sergiledik. Oyunu uzun süre domine eden ve etkili olan bir takim olarak sahadaydik. Bundan dolayi mutluyum ve oyuncularimla gurur duyuyorum. En hizli sekilde önümüzdeki maçlara hazirlanmamiz gerekiyor. Çok da fazla zamanimiz yok. En kisa sürede toparlanmamiz gerekiyor” ifadelerini kullandi.

“Bazi seyler benim elimde degil”

Bu maç için ekstra bir motivasyonlari olmadigini ve her takima karsi ayni duygularla sahaya çiktiklarini söyleyen Nestor El Maestro, takimin gidisati için ise, “Aslinda bizim çalisma sistemimizde çok degisen bir sey olmayacak. Bu maçi izleyip anali edecegiz. Iyi oynadik ama tabii ki hatalarimiz oldu. Bu hatalari arkadaslarimizla oynayacagiz ve Adana Demirspor’un maçlarini analiz edecegiz. Her maçta bunu devam ettirecegiz. Bunun haricindeki noktalar benim elimde olan bir durum degil. Biz elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalisacagiz” açiklamasini yapti.

Kaynak: İHA