Hikmet Karaman Açiklamasi '2-0'Dan Geriye Dönüs Çok Önemli'

Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Yeni Malatyaspor maçi sonrasi yaptigi açiklamada “2-0’dan geriye dönüs çok önemli” dedi.

Uzatmalarda gelen gol ile deplasmanda 1 puan alan Kayserispor’da Teknik Direktör Hikmet Karaman maç sonrasi yaptigi açiklamada, mücadeleye basladiklarinda yedikleri gole kadar oyunu kontrol altinda tuttuklarini belirterek hem geriden oyun kurarken hem de hücum organizasyonlarinda pozitif olduklarini söyledi.



Oyuncularin çok net ve çok rahat kullanacaklari toplari kaptirdiklari için 2-0 geriye düstüklerini ifade eden Karaman, “Içeriye 2-0 gittik sonrasinda oyuncu degisikliklerini yaptik. Belki bizim için riskli bir durumdu ama oyuna giren Gavranovic ve Mustafa inanilmaz golleriyle, hem de performanslariyla katki yapti. Aslinda ilk devrenin bitiminde Onur’un kale diregine kadar girip çikardigi top gol olsa, 2-1 ile içeriye girsek belki ikinci yari biraz daha farkli, bol goller de seyredebilirdik ama 2-0’dan geriye dönüs çok önemli. 2-2’den sonra Mame’nin pozisyonu var” diye konustu.

Yeni Malatyaspor’un bir çikis aradigini kendilerinin ise aradaki puan farkini tutmak istedikleri bir mücadeleye çiktiklarini belirten Karaman, “Nihayetinde 2-0’dan geri dönüs yapip, orada beraberligi almakta bizim açimizdan olumlu. Çünkü Pazartesi evimizde oynayacagimiz Sivasspor maçi var. 10’uncu, 11’inci siralardaki takimlarinda puanlari bir maçlik puan var. Orada alacagimiz 3 puan ile ikinci yariya da eksik bölgelerimizi en iyi sekilde doldurup taraftarin istedigi ve bizim de istedigimiz skorlari alabilen, iyi bir seriyi yakalayabilen bir takim olmak istiyoruz” açiklamasinda bulundu.

Kaynak: İHA