Galatasarayli Sampiyon Judoculardan Baskan Burak Elmas'a Ziyaret

Paris'te düzenlenen Avrupa Sampiyonlar Ligi'nde sampiyon olan Galatasaray Kadin Judo Takimi, sari-kirmizili kulübün baskani Burak Elmas'i ziyaret etti.

Sari-kirmizili kulübün internet sitesinden yapilan açiklamaya göre, Nef Stadi'na gerçeklesen ziyarette baskan Burak Elmas, basarilarindan dolayi sporculari ve teknik kadroyu tebrik etti.

Sari-kirmizili sampiyon judocular kupalariyla Galatasaray Müzesi'ni de gezdi.

Kulüp televizyonuna açiklamalarda bulunan sube menajeri Semih Yilmaz, dünyanin kulüpler bazinda en üst seviyedeki kupasini müzeye getirdiklerini belirterek, "Bu kupayi bir kez daha kazanmistik bu ikincisi oldu. Bize destek olan basta baskanimiz Burak Elmas'a ve yönetim kurulu üyelerine, Galatasaray Kulübünün tüm çalisanlarina mütesekkiriz. Bu bir ekip isi, aile isi. Biz bir aileyiz. Bunun sonucunda da basarilari getirdik. Sporcularimiz gerçekten çok çalistilar, çok emek verdiler ama karsiligini da bu kupayla aldilar. Hepsine ayri ayri tesekkür ediyorum." diye konustu.

Basarilarini devam ettirmek istediklerini söyleyen antrenör Ercan Çakiroglu ise sunlari kaydetti:

"Tekrar kulübümüze, camiamiza, ülkemize bu önemli sampiyonada Avrupa sampiyonluk kupasini getirdigimiz için judo bransi adina çok mutluyum. Kizlarimiz bunu ilk kez gerçeklestirmiyor. Toplamda dokuzuncu Avrupa kupamiz, ikinci Avrupa sampiyonlugumuz. Tüm kulübümüze armagan olsun. Baskanimiz, yönetim kurulu ve çalisanlar her zaman bir ekiptik. Bunun enerjisini de arkamizda hissettik. Sporcularimiz orada gereken mücadeleyi sonuna kadar verdiler. Buralardan inmemek için sampiyon unvaniyla devam etmek için var gücümüzle bunun mücadelesini verecegiz. 2024 Paris Olimpiyatlari puan elemeleri baslayacak. Ben milli takim antrenörüyüm, sporcularimizin hepsi de milli takim sporcusu. En son Tokyo Olimpiyatlari'na Gülkader Sentürk ile birlikte katilmistik. 2024 için kulübümüzden en az 4 sporcu olarak görüyorum."

Avrupa sampiyonu olduklari için çok mutlu olduklarini belirten sari-kirmizili judocu Ebru Sahin de "Hazirlanarak gitmistik. Pandemi dönemi bizi çok fazla etkilemisti. Bunlara ragmen takim olarak moral, motivasyon olarak kendimizi yüksek düzeyde tuttuk ve yapmamiz gerekeni yaptik ve sampiyon olduk. Bu yüzden çok gururluyuz." ifadelerini kullandi.

Kaynak: AA