Bursaspor, Yeni Teknik Direktörü Tamer Tuna Ile Sözlesme Imzaladi

Teknik direktör Tamer Tuna:'Kisa vadede ilk hedefimiz playoff. Fakat sonraki süreçte de Süper Lig'den, asla hedeften sasmayacak kopmayacak takim inancini saglamak istiyoruz'

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Bursaspor'da teknik direktörlüge getirilen Tamer Tuna, ilk hedeflerinin play-off oldugunu belirterek, "Sonraki süreçte de Süper Lig'den, asla hedeften sasmayacak kopmayacak takim inancini saglamak istiyoruz." dedi.

Tuna, Özlüce Ibrahim Yazici Tesisleri'nde kulüp baskani Hayrettin Gülgüler'in de hazir bulundugu törende sözlesmeyi imzaladi.

Törende açiklamalarda bulunan Gülgüler, Tuna ile ilk temaslarinin Büyüksehir Belediye Erzurumspor maçindan sonra oldugunu aktardi.

Teknik direktör Tamer Tuna ise Bursaspor'da bulundugu için mutlu oldugunu söyledi.

Hiçbir zaman mücadeleyi birakmayacaklarini dile getiren Tuna, "Bursaspor'la buradaki anlayis ve hedeflerde birlesmis noktadayiz. Hem kulüp hedefleri hem kendi inançlarim adina iyi yönde yasayacagimiz güçlü bir dönem olmasini istiyorum. Bunun için çalisacagiz. Hiçbir zaman bu mücadeleyi birakmayacagiz, mücadelemiz asla bitmeyecek. Herkese ihtiyacimiz var." diye konustu.

Bursaspor'un çok güçlü bir camia oldugunu vurgulayan Tuna, bu büyüklügünün en önemli kaynaginin kulübün tarihinden geldigini belirtti.

Tamer Tuna, söyle devam etti:

"Kisa vadede ilk hedefimiz play-off. Fakat sonraki süreçte de Süper Lig'den, asla hedeften sasmayacak kopmayacak takim inancini saglamak istiyoruz. Bunu saglayacak gücümüz var. Bizlere güvenebilirsiniz. Ben çok inançliyim. Sadece inanmak yetmiyor, çalisacagiz. Bu enerjinin, gücün ve birikimin sahibiyiz. Bu sezon herkesin destegine ihtiyacimiz var. Bursa'nin, Bursa'yi disaridan destekleyen tüm camianin destegine ihtiyacimiz var. Tek olarak hedefim yok, bütünlük hedefim var. Bunu hep beraber gerçeklestirebilecegimizi düsünüyorum. Ilk hedef tabii ki bu haftadan baslayarak hem oyun anlaminda hem sonuçta taraftarimizi mutlu etmek istiyoruz. Kisa vadede hedef, bu sezon puan farkini kapatacak bir Bursaspor olabilmek. 3 maç kaybedilebilir ama inandigimiz noktada bazi dogrulari ve onlari oyuncularla gerçeklestirecek bir sekilde ortaya koyarsaniz sonucu eninde sonunda alacaksiniz."

Play-off hatti ile aralarinda bulunan 8 puanlik farki kisa sürede kapatmak istediklerini kaydeden Tuna, "Yukari ile puan farkinin da çok olmadiginin farkindayiz. Play-off'u oynayarak Süper Lig'e çikacak bir takim hedefimiz var. En önemli adim ilk adimdir." degerlendirmesini yapti.

Kaynak: AA