Besiktas-Göztepe Maçinin Ardindan

Göztepe Teknik Direktörü El Maestro:'Oyunu uzun süre üstün götüren taraftik, oyuncularimla gurur duyuyorum'.

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasinda Besiktas'a 2-1 yenilen Göztepe'de teknik direktör Nestor El Maestro, rakipleri karsisinda iyi oynamalarina ragmen kazanamadiklarini söyledi.

El Maestro maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda yaptigi açiklamada, Göztepe olarak klasik oyunlarini oynadiklarini belirterek, "Burasi alisik degil. Oyunu uzun süre üstün götüren taraftik, oyuncularimla gurur duyuyorum." dedi.

Hizli bir sekilde önlerindeki maçlara hazirlanmalari gerektigini kaydeden El Maestro, "Kritik süreçten geçiyoruz. Bu kritik süreçte en iyi sonuçlari alip daha iyi yerlere gelmeye çalisacagiz." ifadelerini kullandi.

Takimi nasil toparlayacagi yönündeki soruyu yanitlayan El Maestro, "Çalisma sistemimizde degisen bir sey olmayacak. Maçi analiz edecegiz. Iyi oynadigimizi biliyorum ama tabii ki hatalarimiz oldu. Bunlari arkadaslarimizla paylasacagiz. Her maç öncesi ve sonrasi bu sekilde devam ettirecegiz. Bunun haricinde olan noktalar benim elimde degil. Puanlara ihtiyacimiz var ve bunlari kazanmak için elimizden geleni yapacagiz." diye konustu.

Kaynak: AA