Besiktas-Göztepe Maçindan Notlar

Siyahbeyazli takim, son oynadigi Fenerbahçe maçina göre 18. hafta mücadelesine 2 farkli isimle çikti Besiktas'ta sakatligi bulunan Necip Uysal'in yerine Montero forma giyerken, yedek Can Bozdogan'in yerine ise Oguzhan Özyakup görev aldi

Besiktas, Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasinda Göztepe ile oynadigi karsilasmaya Fenerbahçe mücadelesine göre iki farkli isimle çikti.

Siyah-beyazli takimin teknik sorumlusu Önder Karaveli, Fenerbahçe ile oynanan derbi maçta sakatlanan Necip Uysal'in yerine stoperde Francisco Montero'ya görev verdi.

Karaveli, Fenerbahçe maçinda ilk 11'de oynattigi Can Bozdogan'i Göztepe karsisinda yedek soyundurdu. Siyah-beyazli takimda orta sahada son maçlarda iyi performans gösteren Oguzhan Özyakup ilk 11'de oynadi.

- Oguzhan Özyakup 12 maç sonra ilk 11'de

Besiktas'in tecrübeli ismi Oguzhan Özyakup 12 maç sonra ilk 11'de sans buldu.

Siyah-beyazli ekibin Süper Lig'de Medipol Basaksehir ile 15 Ekim'de oynadigi karsilasmada ilk 11'de oynayan Oguzhan, sonrasinda ligde ve Avrupa'da sans bulmakta zorlandi.

Medipol Basaksehir maçindan sonra ligdeki 6 karsilasmada kadroda olmasina ragmen süre alamayan Oguzhan, Önder Karaveli'nin görev yaptigi Yukatel Kayserispor ve Fenerbahçe karsilasmalarinda ise sonradan oyuna dahil oldu.

Oguzhan, Medipol Basaksehir maçindan sonra Sampiyonlar Ligi'ndeki 3 maçta da yedek kulübesinde kaldi. Tecrübeli oyuncu deplasmandaki Sporting Lizbon karsilasmasinda ise yedeklerden oyuna girme sansi yakaladi.

- Montero ligde 6 maç sonra ilk 11'de oynadi

Göztepe karsisinda Domagoj Vida ile stoperde görev alan Montero, ligde 6 maç sonra ayni sansi buldu.

Ligin 11. haftasinda Atakas Hatayspor ile oynanan karsilasmada ilk 11'de oynayan Montero, Giresunspor mücadelesinde ise sonradan oyuna dahil oldu.

Kasimpasa maçinda kadroda yer alamayan Montero, ligde Trabzonspor, Aytemiz Alanyaspor, Yukatel Kayserispor ve Fenerbahçe karsilasmalarinda ise yedekler arasinda kaldi.

Besiktas'ta Can Bozdogan'in yani sira Emre Bilgin, Salih Uçan, Atiba Hutchinson, Mehmet Topal, Welinton, Kenan Karaman, Serdar Saatçi, Güven Yalçin ve Umut Meras yedekler arasinda yer aldi.

- Tribünler bos kaldi

Son 2 maçta 4 puan toplayan Besiktas'in Göztepe ile oynadigi maçta tribünler bos kaldi.

Yukatel Kayserispor maçinda stadi tamamen dolduran siyah-beyazlilar, soguk havada oynanan Göztepe maçina biletler yüzde 50 indirimli olmasina ragmen ilgi göstermedi.

Siyah-beyazli oyuncular bugün vefat eden kulüp personeli Abdulvahap Öksüz için sahaya siyah bantla çikti.

Kaynak: AA