Amasya Belediye Baskani Sari, AA'nin 'Yilin Fotograflari' Oylamasina Katildi

Amasya Belediye Baskani Mehmet Sari, Anadolu Ajansinin "Yilin Fotograflari" oylamasina katilarak, 3 kategoriden birer fotograf için oy kullandi.

AA muhabirleri ve foto muhabirlerinin yurt içi ve disinda çektigi fotograflari inceleyen Sari, 3 fotograf için oy verdi.

Haber kategorisinde Mohammed Hamoud'un "Aç kalan minik yürekler" adli fotografini seçen Sari, yasam kategorisinde ise Isa Terli'nin "Istanbul ve hilal" fotografini tercih etti.

Sari, spor kategorisinde ise Ali Atmaca'nin HDI Sigorta Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi 1. etap müsabakalarinda 1907 Fenerbahçe ile Galatasaray karsilasmasinda maçi kazanan Galatasarayli engelli basketbolcunun sevincini gösteren "Engelli basketbolcunun sevinci" fotografini oyladi.

Seçkideki her bir fotografin büyük anlamlar içerdigini vurgulayan Sari, "Fotograf seçimi yaparken gerçekten zorlandim. AA muhabirlerinin çektigi fotograflarin ülkemizin tanitimina büyük katkilar sagladigini düsünüyorum. AA, Kurtulus Savasi dönemlerini gözümüzün önüne getirdigimizde o imkansizliklar içinde bile görevini yapmis, simdi de ayni sekilde hepimiz için gurur kaynagi olmus ve olmaya devam ediyor. AA çalisanlarini tebrik ediyorum ve basarilarinin devamini diliyorum." dedi.

Kaynak: AA