Gaziantep FK-Alanyaspor Maçinin Ardindan

Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut:'Maçi kazandigimizdan dolayi çok mutluyuz'.

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasinda Aytemiz Alanyaspor'u sahasinda 2-1 yenen Gaziantep FK'nin teknik direktörü Erol Bulut, kazandiklari için mutlu olduklarini söyledi.

Bulut, maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda yaptigi açiklamada, güzel bir maç oldugunu belirterek, sunlari aktardi:

"Güzel oyun oldu. Izleyenler maçi heyecanla izlemislerdir. Kazanmamiz gereken bir maçti çünkü kazandigimiz takdirde üst tarafa biraz daha yaklasmis olacaktik. O yüzden bizim için çok önemli bir maçti. Zaten galibiyete yönelik oynadik, düsüncemiz de o sekildeydi. Rakip 1-1'i yakalamasina ragmen baskili oynamaya çalistik. Yakaladigimiz net pozisyonlari yine degerlendiremedik. Ikinci yarida kornerden rakibin kendi kalesine atmasiyla maçi 2-1 kazanmis olduk. Zaman zaman bu gerekiyor. Siz atamiyorsunuz rakibe attirmaniz gerekiyor. Saka bir yana, futbolda zaman zaman oluyor. Nitekim öyle bir pozisyon yakaladik. Maçi kazandigimizdan dolayi çok mutluyuz."

Kendi sahalarinda daha baskili oynadiklarini anlatan Bulut,"Bu gücümüzü rakibe gösteriyoruz. Tabii bu deplasmanda da olmasi gerekiyor. Sadece kendi evimizde degil, aslinda deplasmanda seytanin bacagini kirmamiz lazim. Geçen hafta ucundan döndük. Suan 5-6 puan ilerde olmamiz gerekirdi. Çünkü çok iyi oynadigimiz maçlar var, galip gelemedigimiz maçlar var. Iyi oynamamiza ragmen kaçirdigimiz net pozisyonlar var, baska nedenler de var. Oralara girmeye gerek yok. Dedigim gibi 5-6 puan ilerde olmamiz gerekirdi." diye konustu.???????

Kaynak: AA