Erol Bulut Açiklamasi 'Üst Siralara Yaklasmak Için Kazanmamiz Gereken Maçi Kazandik'

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, sahalarinda 2-1 galip bitirdikleri A.Alanyaspor maçinin ardindan yaptigi açiklamada, "Üst siralara yaklasmak için kazanmamiz gereken maçi kazandik" dedi.

Gaziantep Futbol Kulübü, Süper Lig’in 18. haftasinda sahasinda konuk ettigi A.Alanyaspor’u 2-1 maglup etti. Bu sonuçla Gaziantep FK puanini 25’e çikarirken, Alanyaspor 27 puanda kaldi. Mücadelenin ardindan düzenlenen basin toplantisinda degerlendirmelerde bulunan Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, zor maçi kazandiklari için mutlu olduklarini söyledi.



"Üst siralara yaklasmak için kazanmamiz gereken maçi kazandik"

Maçin ardindan açiklamalarda bulunan Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, "Bugün güzel bir maç oldu, iki takim da güzel bir oyun oynadi. Taraftarlar açisindan heyecanli bir maç oldu. Kazanmamiz gereken bir maçti. Çünkü kazandigimiz takdirde üst tarafi biraz daha yaklasmis olacaktik. O yüzden bizim için çok önemli bir maçti. Zaten hep galibiyete yönelik oynadik, düsüncemiz hep ona yönelikti. Rakibimiz 1-1’i yakalamasina ragmen baskili oynamaya çalistik. Yakaladigimiz net pozisyonlar da vardi ama degerlendiremedik. Ikinci yarida kornerden rakibin kendi kalesine atmasiyla maçi 2-1 kazanmis olduk. Zaman zaman bu tür seyler gerekiyor. Siz atamiyor saniz rakibe attirmaniz gerekiyor. Böyle bir maçi kazandigimiz için çok mutluyuz" dedi.



"Kendi sahamizda daha rahat ve baskili oynuyoruz"

Kendi sahalarindan ligin en iyi takimi olduklarini belirten ve deplasmanda da basarili sonuçlar almak istediklerini aktaran Erol Bulut, "Kendi sahamizda daha rahat ve daha baskili oynuyoruz. Sahamizda ki gücümüzü rakibe gösteriyoruz. Bunun deplasmanda da olmasi gerekiyor. Aslinda artik deplasmanda seytanin bacagini kirmamiz lazim. Aslinda geçen hafta ucundan döndük. Deplasmanda biraz daha iyi olsaydik suan 5-6 puan ilerde olmamiz gerekirdi. Çünkü çok iyi oynadigimiz maçlar var, galip gelemedigimiz maçlar var. Iyi oynamamiza ragmen kaçirdigimiz net pozisyonlar var, baska nedenler de var. Oralara girmeye gerek yok. Dedigim gibi 5-6 puan ilerde olmamiz gerekirdi" ifadelerini kullandi.

Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, Maxim’in oyundan erken alinmasiyla ilgili soruya da cevap vererek, bu degisikligin taktik bir degisiklik oldugunu ifade etti.

Kaynak: İHA