Bülent Korkmaz Açiklamasi 'Böyle Gollerle Maglup Olmak Beni Üzdü'

A.Alanyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, deplasmanda 2-1 maglup bitirdikleri Gaziantep Futbol Kulübü maçinin ardindan yaptigi açiklamada, "Böyle gollerle maglup olmak beni üzdü" dedi.

A.Alanyaspor, Süper Lig’in 18. haftasinda deplasmanda Gaziantep Futbol Kulübü’ne 2-1 maglup oldu. Bu sonuçla Alanyaspor 27 puanda kalirken, Gaziantep FK puanini 25’e çikardi. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda degerlendirmelerde bulunan Alanyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, maglup olduklari için üzgün olduklarini söyledi.



"Böyle gollerle maglup olmak beni üzdü"

Korkmaz, maç sonu yaptigi açiklamada, "Yedigimiz golleri beni üzdü. Özellikle duran toplari çok iyi kullanan bir rakip vardi karsimizda. Bu duran toplari rakipte iyi kullanan oyuncular da vardi. Bu oyunculari durdurduk ama maalesef sahanin en kisa boylu oyuncusunun gölü ve kendi oyuncumuzun attigi golle maglup olduk. Ne kadar çok çalissaniz da futbolda bunlar oluyor. Bazen bazi seyleri tam oturtamiyorsunuz. Yapacak bir sey yok. Artik ligin ilk yarisinin son maçinda oynayip ilk yariyi galibiyetle bitirmek istiyoruz" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA