Anadolu Efes-Kizilyildiz Mts Maçinin Ardindan

Anadolu Efes Basantrenörü Ergin Ataman:'Aslinda Kizilyildiz galibiyeti hak etmisti ama biz sansimizla kazandik' Kizilyildiz mts Basantrenörü Dejan Radonjic:'Son dakikada yaptigimiz hatalar sonucunda maçi verdik'.

Anadolu Efes Basketbol Takimi Basantrenörü Ergin Ataman, THY Avrupa Ligi'nde Sirbistan'in Kizilyildiz mts ekibini 84-83 yendikleri maçta sansli bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.

Karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamada bulunan Ataman, maça iyi basladiklarini belirterek, "Bugün kendi basketbolumuzu oynayarak maçi kazanabilirdik ancak ilk çeyrek sonrasi maalesef oyunumuzu oynayamadik. Ikinci çeyrekte maçin ritmini kaybettik. Kizilyildiz da iyi oynadi. Kalinic'in kaçirdigi serbest atislar ve ardindan Micic'in serbest atislardan buldugu sayilarla maçi kazandik. Aslinda Kizilyildiz galibiyeti hak etmisti ama biz sansimizla kazandik." diye konustu.

Kizilyildiz mts Basantrenörü Dejan Radonjic ise maçin basinda iyi savunma yapamadiklarini belirterek, "Ilk çeyrekten sonra oyunda üstünlügü ele geçirdik. Iyi bir oyun çikardik ama kaybedince bir anlami olmuyor. Son dakikada yaptigimiz hatalar sonucunda maçi verdik." ifadelerini kullandi.

Kaynak: AA