Mustafa Denizli Açiklamasi 'Bu Maç Berabere Bitse Üzülürüm Diye Düsündügüm Anda Maçi Kaybettik'

Altay Teknik Direktörü Mustafa Denizli, oynanan oyundan memnun oldugunu belirterek, “Bu maç berabere bitse üzülürüm diye düsündügüm anda maçi kaybettik” dedi.

Spor Toto 1. Lig’in 18. haftasinda Altay, konuk ettigi Trabzonspor’a 2-1 maglup oldu. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda Altay Teknik Direktörü Mustafa Denizli, açiklamalarda bulundu.

Mustafa Denizli, ”Ligin uzak ara lideri olan takimla oynadiginiz maçin 90 dakikasi futbol adina ve bizim adimiza düsündügümüz gibi geçti. Temposu çok yüksek, pozisyonlari degerlendiremedigimiz bir doksan dakika oldu. Her seye ragmen takimimi ve destek veren taraftarimizi kutluyorum. Futbolda bunlar her zaman yasanmiyor. Bu maç berabere bitse üzülürüm diye düsündügüm anda maçi kaybettik. Söylenecek fazla bir sey yok. Takimim böyle oynadigi müddetçe bu ligin en flas ekiplerinden biri olmaya devam edecek. Skor ne olursa olsun bu takimla gelecek adina hiçbir endisem yok. Devre arasinda sikinti çektigimiz 1 veya 2 bölgeye transfer yaparsak problemlerimizi büyük ölçüde hallederiz. Yapamazsak da hallederiz. Çünkü bu takim neler yapabilecegini oynadigi futbolla gösteriyor“ dedi.

Kaynak: İHA